06 / 07 / 2024

Altın fiyatlarında 11 ay sonra ilk kez! Bu rakamlar korkuttu...

Altın fiyatlarında 11 ay sonra ilk kez! Bu rakamlar korkuttu...

Altın fiyatlarında son günlerde sert hareketler görüldü. 11 ay sonrasında ilk kez bu seviyelere düşen altın fiyatları korkuttu...



GRAM ALTIN YÜKSELDİ...

Yurt içi piyasalarda ise gram altın, ons altındaki sert düşüşten etkilenmedi. Geçtiğimiz güne 960 liradan başlayan gram altın dolar kurunun yükselişe geçmesi ile birlikte 979 liraya kadar çıktı. Gram altın günü 972 liradan tamamladı. 

Bugün ise güne 972 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda gerileyerek 966 liradan işlem görüyor. Gram altında gün içerisinde en düşük 963 lira, en yüksek ise 974 lira seviyeleri görüldü. 

İslam Memiş'ten 'kur tuzağı' uyarısı geldi! Altın ve dolar yatırımcıları sakın kanmayın!

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Kenarda 1 gram altını bile olanlar çabuk baksın! 14 Temmuz 2022 altın fiyatları,

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın yükselecek mi yoksa düşecek mi son tahminini açıkladı! Altın yatırımcıları dikkat

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön