30 / 04 / 2024

Altın ve platin borsaların geleceğini mi etkiliyor?

Altın ve platin borsaların geleceğini mi etkiliyor?

Borsada doğru zamanlama, kayıpların sınırlandırılması ve getirilerin artırılması açısından oldukça önemli. Borsa yazarı Mark Hulbert, akademik araştırmaya dayalı bir borsa tahmin modeline değindi.



Küresel borsalar, Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesinden bir ay sonra düzeltme bölgesinden çıktı. Ancak yatırımcılar merakla endekslerin gelecekte nasıl bir performans göstereceğini izliyor. Borsagundemcom'un derlediği bilgilere göre, bu belirsiz dönemde piyasaların geleceğine dair ipuçları yakalamaya çalışan yatırımcıların birçok farklı piyasa verisini dikkate alması gerekebilir.

MarketWatch yazarı Mark Hulbert'in derlediği bilgilere göre altın ve platin gibi metallerin fiyatlarını takip eden bir yatırım modeli, önümüzdeki 12 ayda borsaların sınırlı da olsa olumlu bir performans göstereceğini iddia ediyor. Borsa yazarı, bu beklentilerin yatırımcıların tahmin ettiğinden daha iyi haberler olduğuna dikkat çekiyor:
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön