14 / 05 / 2024

"Aman ha!" diyen İslam Memiş dolar ve altın için çok önemli uyarılarda bulundu!


Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu ve yatırımcıları dolar ile altın konusunda uyardı.



YIL SONU DOLAR 20-21 TL OLUNCA...

Dolar/TL kurunda 17-18 aralığında temmuz ve ağustosta dalgalanacak bir kur var demiştim. Haziranda piyasalar iki ay tatilde dedim. Siz de iki ay tatile çıkabilirsiniz. 17-18 aralığı, gram altında 950-1000 lira aralığında tatil yapacak, geri dönecek bir piyasa var. 17.80'den dolar almışsın, hayırlı olsun, yılın sonlarına doğru 20 lira kırılınca zarar etmediğini göreceksin ama acaba euro alsaydım, altın, sterlin alsaydım daha mı fazla kazanırdım sorusunun cevabı yılın son çeyreğinde. 18 liradan dolar aldınız. Son çeyrekte 20-21 aralığında kur gördünüz, iyi de onun karşısında yerlerde sürünen euro, sterlin, altın, gümüş fiyatı var.

"Aman ha!" diyen İslam Memiş dolar ve altın için çok önemli uyarılarda bulundu!

"DOLARDAN UZAK DURUN"

Kısa vadeli TL üzerinden alır satar para kazanırım hayalinde olanlar bizim yol arkadaşlarımız değil. Parite üzerinden işlem yapanlar bizim yol arkadaşlarımız. Her zaman kaybedecek olan bu. Dolar/TL kuru yılın son çeyreğinde yükseliş trendinde olacaksa da dolardan uzak durun. Elinde doların varsa, yerlerde sürülmüş bir altın var, parite üzerinden yapmak şartıyla. 983 lira gösteriyorlar gram altını. Gram altın şu anda 1005 lira. 997 lira bozumu var.

Editörün Notu: Bu haber 26 Temmuz 2022, saat 19.45'te yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 86 kuruş, euro 18 lira 09 kuruş, altının gramı ise 986 lira 38 kuruş değerindedir.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi

Selçuk Geçer'in dolar yorumunu duyan soluğu döviz bürosunda alacak!

İslam Memiş kripto yatırımcılarını umutlandırdı, yapmaları gerekeni açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön