18 / 07 / 2024

Android telefonunuzda parmak izinizi değiştirdiğinizde ne olduğunu biliyor musunuz?

Android telefonunuzda parmak izinizi değiştirdiğinizde ne olduğunu biliyor musunuz?

Cihazınızda sakladığınız bilgilerin güvenliğini ve gizliliğini güçlendirmek için size farklı kilit açma türleri sunulur, ancak birçok kullanıcının bilmediği şey, Android telefonunuzda parmak izinizi değiştirdiğinizde ne olduğudur.




Sistem : Bu klasör, Android işletim sisteminin bilgilerinin yanı sıra telefonunuza indirdiğiniz tüm uygulamaların saklanmasından sorumludur. Sistem klasörünü silmek mümkündür, ancak kurtarma modunu başlatacağınız için önerilmez.

Android telefonunuzda parmak izinizi değiştirdiğinizde ne olduğunu biliyor musunuz?

Veri : temel olarak burada, kullanım süresi boyunca cihazınızda sakladığınız tüm verileri kaydedersiniz. Silmeye karar verirseniz, e-postaları, ayarları, kişileri, multimedya dosyalarını, Wi-Fi ağlarını vb. içeren bu bilgileri asla kurtaramazsınız.kurtarma : yukarıda belirtilen klasörde, "wipe" tipi silmeler gibi temel eylemleri düşük düzeyde gerçekleştirebileceğiniz "kurtarma modunu" başlatmak için gerekli verileri kaydedersiniz. Silmeniz durumunda da her şey kaybolmaz, gelişmiş programlarla değiştirmek mümkündür, bunlardan biri “TWRP” dir.sdcard : Adı MicroSD kartındaki veriler gibi görünse de bununla hiçbir ilgisi yoktur, aslında onu silerseniz dahili bellekte depolanan uygulamaları ve diğer öğeleri otomatik olarak silmiş olursunuz. : fotoğraflar, videolar veya sıkıştırılmış belgeler.

iPhone 15 USB-C Bağlantı Noktası Sınırlı Aksesuarları Destekleyecek

Elinizde Çin menşeili bir akıllı telefon varsa hemen bunu yapın! O listede olabilirsiniz

Bir çok konuda eksiklik gideriliyor! Windows 11 Android Sistem Performansı İyileşiyor! 


Geri Dön