14 / 05 / 2024

Arabası olana kötü haber! EPGİS resmen açıkladı: Akaryakıt fiyatları...

Arabası olana kötü haber! EPGİS resmen açıkladı: Akaryakıt fiyatları...

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'nın (EPGİS) yayımlamış olduğu verilere göre, 2021 yılında akaryakıt fiyatlarına toplamda 79 kez zam yapıldı.



Geçen yıl LPG 18 kez arttı. LPG'nin fiyatı toplamda 5 lira 98 kuruş artarken, zamların çoğu pompa fiyatına yansıdı. Benzin ve motorinin aksine LPG'de en yüksek artış Aralık ayında değil, Kasım ayında görüldü.

Eşel Mobil adı verilen sistem ile akaryakıt fiyatlarındaki artışlar otomatik olarak ÖTV'den karşılandı ve akaryakıtın pompa fiyatı sabit tutuldu. Ancak geçen yılın sonlarına doğru artan fiyatlar nedeniyle sistemin gücü tükendi ve akaryakıt ürünlerinde ÖTV oranı sıfırlandı.

Akaryakıta zam yolda! Ne zaman yapılacak?

1.500 akaryakıt istasyonu kapanabilir!

Akaryakıta bir zam daha yolda! Rekor kırmaya hazırlanıyor!

Düğmeye basıldı! Akaryakıt ve otogaza 40 lira indirim!

Altın fiyatlarında Fed depremi!

Kripto paralara Fed engeli!

Fed sonrası dolar güçlendi!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön