05 / 05 / 2024

Araç sahiplerini sevindirecek haber! Motorinde indirim…

Araç sahiplerini sevindirecek haber! Motorinde indirim…

Araç sahipleri son fiyat artışları nedeniyle gözünü olası bir indirime dikmişti. Döviz ve Brent petrol fiyatlarındaki değişiklikler sık sık fiyatların değişiklik göstermesine sebep oluyor. Son olarak benzinin ardından motorin indirimi de yolda.



Motorine 25 Temmuz Pazartesinden itibaren 92 kuruşluk indirim uygulanması bekleniyor. Benzin fiyatlarında ise değişiklik olmayacak.

MOTORİNDE YENİ FİYATLAR NASIL OLACAK?

Son haberle 25 Temmuz Pazartesi gecesinden itibaren uygulanacak indirim göz önüne alındığında, motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 24,46 TL’ye, Ankara’da 24,57 TL’ye ve İzmir’de 24,59 TL’ye gerileyecek.
Benzinin litre fiyatına baktığımızda ise yaklaşık olarak İstanbul’da 22,72 TL,  Ankara  ve İzmir’de 22,84 TL seviyesinde yer alıyor.

Motorin ve benzin fiyatları genel olarak iller, ilçeler ve bayiler arasında farklılık göstermektedir.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön