08 / 05 / 2024

11 - 12 - 2018 Tarihli arşiv haberleri - 113 Haber

Kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2019!

Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile kentsel dönüşüm kira yardımı şartlarında düzenleme yapıldı. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2019..

2019'da kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilecek?

Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında kentsel dönüşüm kira yardımına ilişkin düzenleme yapıldı. Buna göre, 2019'da kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilecek?

Çevre düzeni planları ne olacak?

10 Aralık'ta yürürlüğe giren Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında çevre düzeni planlarına ilişkin düzenlemeler yer alıyor. Peki, çevre düzeni planları ne olacak?

Proje ile tapu farklı çıkınca yanlışlık anlaşıldı!

Mersin'de proje ile tapudaki numaralandırmanın farklı olması sebebi ile bina sakinlerinden bazılarının uzun yıllardır satın aldıkları evde değil komşusuna ait dairede yaşadığı ortaya çıktı...

Yeni mekansal strateji planı nedir?

Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile İmar Kanunu'na "Mekânsal Strateji Planı” tanımı eklendi. Peki, yeni mekansal strateji planı nedir?

Adana Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Yüreğir Belediyesi tarafından Seyhan Nehri kıyısında hayata geçirilen Adana'nın ilk Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor.

Yeni nazım imar planı nedir?

Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile “Nazım İmar Planı” ve “Çevre Düzeni Planı” tanımları değiştirildi. Peki, yeni nazım imar planı nedir?

Yeni çevre düzeni planı nedir?

Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile “Çevre Düzeni Planı” tanımı değiştirildi. Peki, yeni çevre düzeni planı nedir?

Maltepe Fındıklı'ya yaşam merkezi müjdesi!

Fındıklı Şehit Gökhan Soylu İlkokulu’nu ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı’ya yaşam merkezi müjdesi verdi.

2019 tapu harcı hesaplama!

Tapuda yapılan alım satım işlemleri için tarafların belli oranlarda harç ödemeleri gerekiyor. Peki, 2019'da yapılan satış işlemi için ne kadar harç ödemesi yapılacak? İşte 2019 tapu harcı hesaplama örneği...

Sur Yapı Antalya'da 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı Antalya'da 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunabiliyor. Proje Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip.

Stüdyo 24 projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Umurbey ve Kuruçay Mahalleri parselleri için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Emlak Konut Umurbey ve Kuruçay parselleri 2018 sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Umurbey ve Kuruçay Mahalleri parselleri için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4 projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4 projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Maadead Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maadead Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ender Elmez ve Mohd Nasser Al Maadead ortaklığında kuruldu.

Avus Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Avus Turizm Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Küçükarslan tarafından kuruldu.

Ecrim İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecrim İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Berk Aygül tarafından kuruldu.

Artesan Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Artesan Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Elçi tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde yeni formül: Yenile ve sat!

Häfele Türkiye ve Bölge Ülkeler İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, "Kiraya sunulan evlerde 3 kira bedeli; satışa sunulan evlerde ise istenen bedelin yüzde 3’ü ev yenilemeye ayrıldığında bu dairelerin yüzde 70-80 oranında daha hızlı kiralandığını ya da satıldığını gözlemliyoruz” dedİ.

Yıldırım Grup Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Grup Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fazlı Yıldırım tarafından kuruldu.

Şahinyap Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şahinyap Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenel Şahin tarafından kuruldu.

HYT Metal İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HYT Metal İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Daş tarafından kuruldu.

Anwar Group İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anwar Group İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayder Agha tarafından kuruldu.

2019 Emlak vergisi ödeme ve sorgulama!

Emlak vergisinde 2018 yılı ödeme dönemi 30 Kasım'da sona erdi. Peki, 2019'da emlak vergisi ve ödemesi ne zaman ve nasıl yapılacak?

ALB Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ALB Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Beyazıt tarafından kuruldu.

Avcıl Grup İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avcıl Grup İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi  bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Avcıl tarafından kuruldu.

Nesse Tekstil İnşaat Gıda Kozmetik Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Havaalanı Şubesi kuruldu!

Nesse Tekstil İnşaat Gıda Kozmetik Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Havaalanı Şubesi bugün Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

KT Sukuk Varlık Kiralama 75 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

KT Sukuk Varlık Kiralama, Süperonline'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 75 milyon Türk Lirası tutarındaki kira sertifikaları ihracına ilişkin tertip ihraç başvurusu onaylandı...

Nesreen Al Sharif Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nesreen Al Sharif Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nesreen Al Sharif ve Ahmad Al Kaiyal ortaklığında kuruldu.

İbt Uluslarası Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbt Uluslarası Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile tarafından kuruldu.