09 / 05 / 2024

11 - 12 - 2018 Tarihli arşiv haberleri - 113 Haber

Uzundere'deki dönüşüm için 'galeri' sistemi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzundere'de başlayan kentsel dönüşüm projesi kapsamında altyapı için 'galeri' sistemi uygulanmaya başlayacak.

İbrahim Gülle: İstanbul daha büyük fuar merkezini hak ediyor!

TİM Başkanı İsmail Gülle, Atatürk Havalimanındaki kapalı alanların uluslararası bir fuar merkezine dönüştürülmesi kararı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti. Gülle buradaki fuar işletilmesine TİM olarak talip olduklarını belirtti.

Parlamenter Golf Life'tan yabancılara özel kampanya!

Yabancıya konut satışını artırmak için yeni bir kampanya başlatan Ankara Golfkent, Golfkent’in Parlamenter Golf Life etabından konut alan yabancı yatırımcıların vatandaşlık masraflarını karşılıyor.

Yüzlerce kişiyi evinden eden yanlıştan 18 yıl sonra dönüldü!

Meclis’ten geçerek yasalaşan torba yasada oldukça sürpriz bir düzenleme de yer aldı. Aydın  Çine ilçesine bağlı 7 köyde yaşayan yüzlerce köylüyü mağdur eden dava geri çekildi.

Manzara Adalar'da peşin alımlarda yüzde 30 indirim fırsatı!

Yeni yıla girerken İş GYO sürpriz kampanyaya başladı. Manzara Adalar'da yapılacak peşin alımlara yüzde 30 oranında indirim uygulanacak.

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık'ta!

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Silvan Barajı'nın yüzde 56'sı tamam!

Diyarbakır Silvan Barajı'nda yüzde 56'lık fiziki gerçekleşme sağlandı. Barajda iki yıl içinde su tutulması hedefleniyor...

İZODER Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri'nin finali İstanbul'da!

İZODER’in ülke genelinde yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak ve vatandaşlara çözüm önerileri sunmak için gerçekleştirdiği ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin sekizincisi İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Hisseli parsel satışında mağdur olmayın!

Tekirdağ Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, hisseli satışlar ile ilgili yapılan incelemelerde, parsellerin 1/25000 ölçekli Çevre Düzeni Planında söz konusu taşınmazların tarımsal alan olarak belirlendiğini söyledi.

Google emlak sektörüne giriyor!

İnternetin en büyük arama motorlarından Google, emlak sektörüne giriyor. Google California'a 8 bin ev inşa edecek.

Ankara Şereflikoçhisar OSB için talepler alınıyor!

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesine kazandırılması planlanan organize sanayi bölgesi için yatırımcıların ön talepleri alınmaya başladı.

Sur Yapı, 15 projesiyle Frankfurt’ta!

Stuttgart ve Rotterdam’da gerçekleştirilen ‘Benim Evim, Benim Memleketim’ organizasyonuna katılan Sur Yapı, 15 projesiyle Frankfurt’ta da yerini alacak

Allsancak teslim tarihi!

Ön taleplerin toplanmaya başladığı Allsancak projesi İzmir'de hayata geçiriliyor. Allsancak teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Zeynep Sever Demirel lüks villasına spor salonu yaptırdı!

Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever, lüks villalarına spor salonu yaptırdı. Demirel hamilelik döneminde aldığı 21 kilonun tamamından kurtuldu...

28 milyon kiracıyı sevindiren haber!

Hükümet, 28 milyon kiracıyı yakından ilgilendiren kararını açıkladı. Bu kapsamda Meclis'te yapılan düzenlemeyle kiralarda yapılacak yıllık artışlarda üst sınır düşecek.

Gayrimenkul Satışında İkna Yolları eğitimi 20 Aralık'ta!

Endeksa'nın sektörün gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen eğitim serisi sektörün önde gelen isimlerinden Barış Kılıçarslan ile devam ediyor...

Nef Ortayaka daire fiyatları!

Dünyaca ünlü Türk Mimar Emre Arolat'ın tasarladığı Nef Ortayaka, TEM ile E-5'in ortasında yer alıyor. Projeden kişiye özel ödeme planı avantajı ile ev sahibi olunabiliyor...

TOKİ'den 167 TL taksitle nasıl ev alınır?

Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut üreten Toplu Konut İdaresi Başkanlığı binlerce daireyi satışa çıkardı. . 2018 sonu itibarıyla 7 bin 116 konut, 167 TL'den başlayan taksitlerle alıcısını bekliyor. İşte başvuru şartları...

Sakarya Erenler Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Sakarya Erenler Belediyesi, imar barışı uygulamasında faydalanmak isteyen bina sahiplerini uyardı. Belediye, vatandaşların mağdur olmaması için yapı kayıt belgelerini 31 Aralık 2018 tarihine kadar almaları duyurusunda bulundu.

Malatya Yeşilyurt'ta 206 metruk ev yıkıldı!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kent estetiğini bozan, çalışmalarımıza engel teşkil eden 206 adet metruk evin yıkımını tamamladıklarını söyledi.

Hakan Gedikli'den Avrupalı Türkler'e yatırım çağrısı!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut "Avrupa Emlak Buluşmaları" organizasyonunun ikinci ayağında da yerini aldı

Hacı Ali Taylan: Konut kredi faizleri düşmeli!

Türkıye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan yaptığı açıklamada piyasanın biraz daha hareketlenmesi için bankaların konut kredi faizlerini düşürmesi gerektiğini söyledi.

Muğlalı hayırsever işadamı arazisini emniyete bağışladı!

Muğlalı hayırsever işadamı Yunus Büyükkuşoğlu, arazisini lojman inşa edilmesi için emniyete bağışladı. Büyükkuşoğlu ile İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya arasında protokol imzalandı.

Gayrimenkul dövizden daha fazla getiri sağlayacak!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yaptığı açıklamada bu dönemde gayrimenkul sektöründe büyük fırsat oluştuğunu, yakında gayrimenkulün dövizden daha fazla getiri sağlayacağını dile getirdi.

Kentsel dönüşüm kira yardımında ikamet şartı kalktı mı?

Kentsel dönüşüm kira yardımına ilişkin düzenlemelerin de yer aldığı Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, geçtiğimiz gün yürürlüğe girdi. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımında ikamet şartı kalktı mı?

Allsancak İzmir nerede?

Ön taleplerin toplanmaya başladığı Allsancak projesinde 1104 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Peki Allsancak İzmir nerede?

Şahinbey Tekstilkent esnafına otopark müjdesi!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Tekstilkent Mahallesi için 13 bin 395 metrekare alan üzerinde inşa edilen 3 katlı 271 araçlık otoparkın yapımında sona yaklaşıldı.

Emlak Konut Saraçoğlu ihalesinde ilk oturum yarın!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilecek Saraçoğlu projesinde ilk oturum yarın yapılacak. Aslına uygun olarak yenilenecek olan Saraçoğlu, Kızılay'ın çehresini değiştirecek...

Yıldırım Belediyesi yeni mahalle konakları inşa ediyor!

İlçede yeni yatırımlar hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, mahalle konakları inşa etmeye devam ediyor.

Satın alacağınız evin gerçek değerini bulmanın yolu!

Satın almaya karar verdiğiniz ev için fazla para ödüyor olabilirsiniz. Peki evin fiyatının gerçek değeri olup olmadığı nasıl bulunur? İşte 2 farklı yöntemle evin  gerçek değerini anlamanın yolları...