03 / 05 / 2024

03 - 06 - 2023 Tarihli arşiv haberleri - 128 Haber

2023 Aile Destek Ödemesi yeni ay ödemeleri hesaplara yattı mı? 1250 TL'ye okkalı zam gelecek mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşların hesabına her ay 850 ile 1250 TL arasında destek ödemesi yapıyor. Peki, Aile Destek ödemeleri bu ay hesaplara yattı mı? 1250 TL'ye zam gelecek mi? İşte detaylar.... 

Ev kiralayacaklar dikkat! İstanbul, İzmir, Ankara'da gelirinizin en az bu kadar olması lazım! Tek tek hesaplandı!

Kiralık evde gelir beklentisi hesabı il il yapıldı. Peki İstanbul, İzmir, Ankara'da ev kiralayacakların geliri ne kadar olmalı?

1 Euro rekora koşuyor! Euro ne kadar oldu? Elinde 1 Euro bile olan hemen baksın! 

Yatırımcılar kabinenin açıklanmasından sonra euro kurunu sorguluyor. Peki ekonominin başına Mehmet Şimşek'in gelmesi euro kurunu nasıl etkiledi? İşte detaylar...

Sosyal desteklere Temmuz 2023 zammı var mı? 65 yaş maaşı, evde bakım, engelli maaşı kaç TL olacak? Aylığınıza bakın!

65 yaş maaşı, evde bakım yardımı, engelli aylığı ile ilgili Temmuz 2023 zam konusu merakla takip ediliyor. Peki sosyal desteklere Temmuz 2023 zammı var mı? 65 yaş maaşı, evde bakım, engelli maaşı kaç TL olacak?

The Economist’ten dolar ve faiz tahmini! 1 dolar 30 TL mi olacak? Bugün dolar ne kadar?

İngiliz The Economist dergisi Türkiye'nin ekonomik hamlelerini değerlendiren analizde dolar ve faiz konusunda beklentilere değindi. 

Benzin, motorin, LPG'ye yeni zam ya da indirim yapıldı mı? Haziran 2023 il il litre fiyatlarına aman dikkat! 

Benzin, motorin, LPG litre fiyatları gün gün sürücüler tarafından merak ediliyor. Araç sahipleri yeni zam ya da indirim olup olmadığını araştırıyor. İşte BP, Opet, PO, Total, Shell 4 Haziran 2023 fiyat listesi...

Altın fiyatlarında son dakika bombası! 1 gram bile altınınız varsa şimdi rakamlara bakın! 4 Haziran 2023 altın fiyatları

Dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasından sonra altın fiyatlarında gerileme yaşandı. Peki altın fiyatları bugün kaç TL oldu? 4 Haziran 2023 altın fiyatları

6 ildeki şehir hastanelerine çok sayıda KPSS şartsız personel alınacak! Başvuru şartları ve detaylar belli oldu!

İş arayan vatandaşlara İŞKUR’dan güzel haber geldi. İŞKUR, şehir hastanelerine personel alımı yapılacağını duyurdu. Toplam 6 ildeki şehir hastanelerine birçok alanda istihdam edilmek üzere personel alınacağı öğrenildi.

Garanti BBWA’dan tüm müşterilere cep harçlığı! Bu parayı sadece Garanti BBWA müşterileri alacak!

Garanti BBWA, market, teknoloji ve giyim sektörleri başta olmak üzere birçok alanda kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Yeni duyurduğu bir habere göre, yine gıda alanında bir kampanya düzenleyen Garanti BBWA, kampanya doğrultusunda 300 TL hediye edeceğini paylaştı.

İş Bankası az önce duyurdu! Hesaplara geri ödemesiz tam 1.000 TL yatacak!

Türkiye İş Bankası, müşterilerinin yaptığı işlemlerden avantajlı çıkması için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Düzenlediği yeni kampanya kapsamında, başvuru yapanın hesabına tamı tamına bin TL yatıracağını duyuran İş Bankası, kampanyanın detaylarını ve katılım şartlarını duyurdu.

Vestel CDL701 E NF Dikey Derin Dondurucu’da müthiş fırsat! Seçili 2'li ürün alımına 1750 TL indirim!

Özellikle ev hanımlarının gıda ürünlerini güvenli bir şekilde, bozulmadan ve uzun süre saklamak için kullandıkları derin dondurucular artık her evin olmazsa olması haline geldi. Bu nedenle beyaz eşya firmaları da cazip fiyatlı ve yüksek teknoloji içeren derin dondurucular üretmeye başladı.

ŞOK’ta Cif tüm yüzeyler 29,50 TL’ye, fırın ve ocak temizleyici 19 TL’ye, takım çantası 100 TL’ye düştü!

ŞOK Market, her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonunda da birçok üründe indirim yaptı. Bu doğrultuda, 4 Haziran Pazar gününe özel, ŞOK'ta Cif tüm yüzeyler 29,50 TL’ye, fırın ve ocak temizleyici 19 TL’ye, takım çantası 100 TL’ye düştü. İşte 4 Haziran Pazar ŞOK fiyat listesi...

Bakan bir daha bakıyor! Beko BFE 400 EB Ocaklı Fırın’da görülmemiş fiyat!

Her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer alan ocaklı fırın, hem yeni evleneceklerin hem de evine yeni ocaklı fırın almak isteyenlerin adeta evini süslüyor. Beko’nun piyasaya sunduğu BFE 400 EB Ocaklı Fırın da bu konuda iddialı bir konumda yer alıyor.

A101’de 12 parça çay seti 130 TL’ye, bulaşık deterjanı 45 TL’ye, leke çıkarıcı 110 TL’ye düştü!

A101, yaptığı duyuruda gelecek haftaya özel birçok üründe indirime gittiğini duyurdu. Bu doğrultuda, A101'de 8 Haziran tarihinde 12 parça çay seti 130 TL’ye, bulaşık deterjanı 45 TL’ye, leke çıkarıcı 110 TL’ye düşecek. İşte A101 8 Haziran Perşembe fiyat listesi...

Teknosa'da en çok satılan elektrikli ev aletleri belli oldu! 4 Haziran 2023 fiyat listesi... 

Teknosa'da elektrikli ev aletleri kategorisinin en çok satanlar listesinde airfryer birinci sırada yer alırken, robot süpürgeler ve kablosuz dikey süpürgeler de arkasından geldi. Peki, Teknosa'da Philips Airfryer ne kadar? İşte detaylar...  

Bir Seat efsanesi İbiza’nın yeni fiyatı belli oldu mu? İbiza’ya zam geldi mi?

Piyasaya sürdüğü her modelle her zaman ilk üçün adayı olmayı gelenek haline getiren Seat, Leon’dan sonra şimdi de Ibiza modeliyle modern kentlilerin kalbini çalmak için can atıyor. Her ay fiyatını güncelleyen Seat, haziran ayı kapsamında da fiyatlarını güncelledi ve İbiza’ya 23 bin TL zam yaptı.

BİM’de şajlı süpürge 400 TL’ye, oto bakım ürünler, 32,50 TL’ye, araç içi telefon tutacağı 60 TL’ye düştü!

9 Haziran’dan itibaren aktüel ürünler kataloğunu paylaşan BİM, birçok üründe indirime gitti. Bu hafta, süpürge 400 TL’ye, oto bakım ürünler, 32,50 TL’ye, araç içi telefon tutacağı 60 TL’ye düşecek. İşte BİM fiyat listesi 9 Haziran Cuma...

Kia Picanto’da şaşırtan fiyat! Hayatınızı kolaylaştıracak Kia Picanto’nun yeni fiyatı belli oldu!

Otomobil almak isteyen ancak hangi marka ve model otomobil alacağına bir türlü karar veremeyen kişiler için Kia’nın Picanto modeli adeta hızır gibi yetişiyor. Picanto’nun fiyatını merak edenler için yeni fiyatı belli oldu. Picanto’ya haziran ayı kapsamında sadece 12 bin TL zam geldiği görüldü.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç nereli? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu?

Yeni kabinenin açıklamasıyla beraber Adalet Bakanı olan Yılmaz Tunç’un hayatı ve hangi alanlarda görev aldığı merak konusu oldu. Peki, Yılmaz Tunç kimdir? Ne zaman doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevlere bulundu? İşte Yılmaz Tunç ile ilgili merak edilen her şey...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin nereli? Hangi görevlerde bulundu? Nerede okudu?

Prof. Dr. Yusuf Tekin, kabinenin açıklanmasıyla beraber yeni dönemin Milli Eğitim Bakanı (MEB) oldu. Kabinede yer alacak isimlerin açıklanmasından sonra Prof. Dr. Tekin'in hayatı, eğitimi ve bulunduğu görevler gibi bilgiler merak konusu oldu.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı kimdir? Kaç yaşında? Hangi alanlarda görev yaptı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi kamuoyuyla paylaştı. İbrahim Yumaklı, Tarım ve Orman Bakanı oldu. Bunun üzerine, İbrahim Yumaklı'nın hayatı, eğitimi ve görev aldığı alanlar ile ilgili bilgiler arama motorlarında en çok aranan konular arasına girdi.

Evde bakım parası alan kişi sigortalı olabilir mi? Evde bakım parası alanlar SGK’dan yararlanabilir mi?

Evde bakım parası alan vatandaşlar sigortalı yapılabilir mi, bu imkandan faydalanabilirler mi? İşte detaylar!

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

5 kişilik ailelere 260 TL elektrik faturası desteği! Ödemelerinizi hemen PTT’den alın! İşte detaylar!

Ev içerisinde 4-5 kişi yaşayanlara müjdeli haber verildi. Elektrik faturası desteğinden yararlanabilirsiniz. İşte o detaylar!

Hükümet düğmeye bastı! Kendi işinizin patronu olun! Geri ödemesiz 180 bin TL sizin olsun!

İş bulamayan ya da işsiz kalan vatandaşlara yeni bir imkan verildi. Hükümet, kendi işini kurmak isteyenlerin yanında olacağını açıkladı. İşte detaylar!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in en zor üç sınavı!

Yeni kabinenin belli açıklanmasının ardından Mehmet Şimşek’in, Hazine ve Maliye Bakanı olması kesinleşti. Bakan Şimşek’in Merkez Bankası, TÜİK ve SPK’ya yapacağı başkan atamaları, kendisine ve güven duyulması istenen programın ilk sınavı olacak.

Devlet, 135 TL'den fazla fatura ödeyenlere 215 TL indirim yapacak!

Türkiye'de devlet, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli destek ödemeleri sağlamaktadır. Bu destekler arasında elektrik tüketim desteği de yer almaktadır. Son açıklamaya göre, ailelerin elektrik faturalarına yapılan ödemelerde 215 TL indirim uygulanacaktır. İşte bu fatura destek ödemel

Tek başvuru ile bakanlıktan geri ödemesiz 100 bin TL! Elinizi çabuk turun başvuru süresi doluyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, vatandaşların içine su serpecek açıklamayı yaptı. İşte detaylar!

Nefesler tutuldu! Asgari ücret zammında kritik tarih 5 Haziran!

Milyonlarca çalışanın gözü asgari ücrete temmuzda yapılacak zamma çevrildi. Asgari ücret zammında beklentilerin netleşmesi konusunda kritik veriler ise 5 Haziran Pazartesi günü açıklanacak olan enflasyon rakamları oldu.

İş arayanlara büyük fırsat! İŞKUR üzerinden o kuruma 163 personel alınacak! İşte alım yapılacak kadrolar!

İŞKUR iş arayanlara müjdeli bir haber verdi. O kurum 163 personel alımı yapılacak. Alım yapılacak kadrolar da açıklandı. İşte detaylar!