03 / 05 / 2024

Asgari ücrete yapılan ara zam maaşlara ne zaman yansıyacak? Zamlı maaşlar ne zaman ödenecek?

Asgari ücrete yapılan ara zam maaşlara ne zaman yansıyacak? Zamlı maaşlar ne zaman ödenecek?

Milyonlarca yurttaş ¨Zamlı asgari ücret ne zaman yatırılacak? Yeni asgari ücret zammı maaşlara ne zaman yansıyacak?¨ sorularının cevabını arıyor. Peki, yeni asgari ücret ne zaman yatacak? İşte detaylar…



ZAMLI ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLDU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Temmuz 2022’de asgari ücrete yapılan ara zamma ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımızın tüm taraflarla birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda yeni bir asgari ücret rakamı belirledik. Temmuz ayından itibaren geçerli olmak üzere asgari ücrete yüzde 30 oranında bir ara zam yapıyoruz. Böylece yeni asgari ücret net 5 bin 500 TL olacaktır. İşçi başına işverenlere de 100 TL destek vereceğiz."

Asgari ücret zammı şimdiden eridi! Fırsatçılar fiyatları uçurdu

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda en düşük işçi maaşı 7 bin lira oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin yeni ara zammı değerlendirdi: 6 bin lira değil 4 bin lira


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön