14 / 05 / 2024

Asgari ücrette yeni tahmin! 40 mı 50 mi 80 mi? Zam oranı ne olacak?

Asgari ücrette yeni tahmin! 40 mı 50 mi 80 mi? Zam oranı ne olacak?

Hükümet aralık ayında bir kez daha masaya oturarak yılbaşından itibaren geçerli olacak asgari ücreti belirleyecek. Asgari ücretle ilgili tahminler havada uçuşuyor peki kimin tahmini tutacak. Asgari ücret artışından sonra emekli maaşları ne kadar olacak.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, asgari ücretle ilgili çalışmaların devam ettiğini belirterek kayıpları telafi edecek şekilde bir gözden geçirmenin yapılacağını söylemişti. Erdoğan, asgari ücret, memur ve emekli maaşları başta olmak üzere yılbaşında tüm ücretlilerin durumlarını, kayıplarını telafi edecek şekilde gözden geçirileceğini belirterek "Hep dediğimiz gibi, hiçbir vatandaşımızın enflasyonun altında ezilmesine izin vermeyeceğiz" ifadesini kullanmıştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön