09 / 05 / 2024

Avrupa Komisyonu’ndan çiftçiye 555 milyon euroluk dev destek!

Avrupa Komisyonu’ndan çiftçiye 555 milyon euroluk dev destek!

Avrupa Komisyonu, 555 milyon euroluk IPARD-3 Programı'nı (2021-2027) kabul etti. Söz konusu duyuru, Bakan Kirişçi tarafından yapıldı.



Avrupa Komisyonu tarafından 430 milyon euro fon tahsis edilen IPARD-3 Programı'nda, ulusal katkının da dâhil edilmesiyle yararlanıcılara proje karşılığı verilecek hibe tutarının ortalama 555 milyon euro olacağını ifade eden Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, toplamda ekonomiye kazandırılacak yatırım tutarının 1 milyar euro geçeceğini söyledi.

Avrupa Komisyonu’ndan çiftçiye 555 milyon euroluk dev destek!

KIRMIZI ET, SÜT, YUMURTA, KANATLI ET ÜRETİMİNE DESTEK

IPARD-3 Programı dâhilinde, Tarım İşletmelerinin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar: kırmızı et, süt, yumurta tavukçuluğu ve kanatlı et yetiştiriciliğine destek olunacak.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön