09 / 05 / 2024

Bakan Nureddin Nebati'den kritik dolar açıklaması! Beklenen açıklama geldi! Dolar kurunun geldiği seviye makul

Bakan Nureddin Nebati'den kritik dolar açıklaması! Beklenen açıklama geldi! Dolar kurunun geldiği seviye makul

Geçtiğimiz haftayı 18,58 TL seviyesinde kapatan dolar/TL, bugün iki kez 18,73 denemesi yaptı ve son saatte yeniden 18,58 işlem aralığında işlem görüyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'den son dakika dolar açıklaması geldi...



KUR KORUMALI MEVDUATI UZATIYORUZ

Bakan Nebati Kur Korumalı Mevzuat ile ilgili şu açıklamayı yaptı: ''Kur Korumalı Mevduattan şu anda vazgeçer miyiz? Şu anda değil. Bir yıl uzatıyoruz. Aralık 2023’e kadar KKM’yi uzatıyoruz. Sancılı dünya dönemindeyiz. Öngörülebilirliği yatırımcıya sağlamamız gerekiyor. Kurun geldiği seviyeyi çok makul görüyoruz. Nominal olarak kur yükseldi, ancak reel olarak enflasyonun altında gidiyor.'' ifadelerine yer verdi.

Dolar bu hafta bu rakamı görecek! Selçuk Geçer şimdi açıkladı! Benden duyun...

Kıyıda köşede doları olanlar acilen bakın! Dolar gümbür gümbür geliyor! Görenler şoka giriyor

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön