09 / 05 / 2024

nurettin nebati kur korumalı mevduat

nurettin nebati kur korumalı mevduat

Geçtiğimiz haftayı 18,58 TL seviyesinde kapatan dolar/TL, bugün iki kez 18,73 denemesi yaptı ve son saatte yeniden 18,58 işlem aralığında işlem görüyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'den son dakika dolar açıklaması geldi...

Bakan Nebati'den kur korumalı mevduat açıklaması: 'KKM’nin bütçeye maliyeti giderek azalıyor'

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bugün itibarıyla toplam 2,3 trilyon TL'ye ulaşan Kur Korumalı Mevduat ve Katılma Hesapları (KKM) uygulamasının bütçeye maliyetinin giderek azaldığını ifade etti.

Kur Korumalı mevduat bu yıl bitecek mi? Bakan Nebati’den çok konuşulacak açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kur korumalı mevduat (KKM) uygulamasının bu yıl bitmeyeceğini, çıkış senaryolarının 14 Mayıs’ta yapılacak seçimden sonra yenilenmesi gerektiğini ifade etti.

Bakan Nebati 'var' demişti ama yüzbinlerce Bağ-Kur'lunun umutları suya düştü!

Bağ-Kur'lulara ihya şoku! Daha önce ödenmemiş prim borçları nedeniyle sigortalılık süreleri durdurulan Buğ-kur'lular yapılandırma düzenlemesinde kendileri ihya hakkı verilmesi ile EYT kapsamına girmeyi umuyordu ancak beklenen olmadı.

Bu haberi okuyan Bağ-Kur’lu deli gibi seviniyor! 40 bin TL’lik borç bir kalemde silinecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ayrıntılarını açıkladığı Borç Yapılandırma Paketi ile Bağ-Kur’lu olup kendi primini ödeyen vatandaşlara da büyük bir imkan doğuyor. Paket kapsamında eski prim borçlarının silinmesi gündemde. Peki hangi tarihli Bağ-Kur borçları silinecek? Nasıl başvuru yapı

KOBİ’lere 250 milyar liralık destek! Bakan Nebati detayları açıkladı. İşte yeni KGF paketi!

AKP hükümeti seçim öncesi kesenin ağzını açtı. Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik ihracattan, imalat sanayiine ve sürdürülebilir üretime kadar çok geniş bir alanı kapsayan Hazine destekli kredi destek paketinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Bakan Nebati'den müjdeli haber: Çiftçilere 54 milyar liralık destek

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati tarım sektörünün geleceğine ilişkin önemli mesajlar verdi. Çiftçilere yönelik tarımsal destekleri her geçen gün artırdıklarını belirten Nebati, 2023 yılında 54 milyar liralık kaynak tahsis edileceğini açıkladı.

Araba alacaklar elini çabuk tutsun! Bakandan açıklama geldi! 7 gün içinde araba almayan başını taşlara vurur!

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, araba almak için ÖTV indirimi bekleyenlere açıklama yaptı. İşte detaylar!

Bakan Nureddin Nebati'den kritik dolar açıklaması! Beklenen açıklama geldi! Dolar kurunun geldiği seviye makul

Geçtiğimiz haftayı 18,58 TL seviyesinde kapatan dolar/TL, bugün iki kez 18,73 denemesi yaptı ve son saatte yeniden 18,58 işlem aralığında işlem görüyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'den son dakika dolar açıklaması geldi...

Kur Korumalı Mevduat programı 1,3 trilyon liralık hacmi aştı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, yaklaşık olarak 9 ay önce hayata geçirilen kur korumalı mevduat uygulamasının 1,3 trilyon liralık hacmi geçtiğini belirterek, hesaplardaki gerçek ve tüzel yatırımcı sayısının toplamda 2 milyon 138 bin 489'a ulaştığını aktardı. İşte haberin devamı..

3600 ek göstergede son dakika! 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak, maaşlara etkisi ne? Hemen bakmayan, bin pişman!

Memur-Sen  Başkanı Ali Yalçın ile Maliye ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'nin görüşmesinin ardından 3600 ek gösterge ile son durum geri döndü. TBMM Genel Kurulu'nca onaylanan ek bayrağın ne zaman yürürlüğe gireceği  ve kimleri kapsadığı soruları hız kazandı. İşte detaylar... 

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den SSK ve Bağ-Kur emekli aylıklarına yeni zam açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 8 Temmuz'da hesaplara zamlı olarak yatırılacağı açıklanan memur ve emeklilerine ilişkin artışlarla ilgili güncel açıklamalar yaptı. Bakan Nebati, önümüzdeki dönemde gerçekleştirilmek istenen hedeflerini de bildirdi.

Konut fiyatlarını patlatan akıl almaz deney ortaya çıktı: Merkez Bankası eski baş ekonomisti açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, konut finansman paketini açıkladıktan sonra 65 bin kişinin fiyat artışı yaptığını açıkladı. TCMB, verilerine göre, konut fiyatları mart ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 110 oranında arttı.

Altın yatırımı yapmayı düşünenlere Bakan Nebati'den önemli çağrı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yatırımcılara altın ve ucuz TL kredisiyle ilgili açıklamalar yaptı. Kur Korumalı Mevduat hesabında 782 milyar biriktiğini açıklayan Nebati, "Enflasyon üzerinde kararlı adımlarımızı atmaya devam edeceğiz" dedi.

nurettin nebati kur korumalı mevduat Haberi

nurettin nebati kur korumalı mevduat

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar ile ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati kritik açıklamayı yaptı. Beklenen açıklama geldi. İşte son dakika gelişmeler...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati bu yıl yüzde 40’a yakın yükseliş göstererek rekor seviyeye çıkan dolar kurunun makul seviyelerde olduğunu söyledi.

Katıldığı bir televizyon programında Kur Korumalı Mevduat ile dolar kurunda öngörülebilir bir kur seviyesi sağladıklarını söyleyen Bakan Nebati açıklama yaptı.

BAKAN NEBATİ'DEN KRİTİK DOLAR AÇIKLAMASI

Bakan Nurettin Nebati dolar kuru ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı. Nebati: Aralık ayında 18,36 TL olan kuru bugün 18,50 seviyelerde.

Dolar kuru 10 ayda Aralık seviyesini aştı, fakat o günkü kur Türkiye’de gerçek kuru yansıtmıyordu. Bugünkü kur, enflasyonun da altında kaldı. Türk lirasının da değerlenerek gittiği şekilde öngörülebilir bir...