20 / 05 / 2024

Bakanlıktan üreticinin yüzünü güldürecek destek geldi, 5 katına çıktı!

Bakanlıktan üreticinin yüzünü güldürecek destek geldi, 5 katına çıktı!

Son zamanlarda artan fiyatlar süt üretimine de yansıdı. Tarım ve Orman Bakanlığı da üreticileri desteklerini artırıyor. Bakanlık çiftçiye verilen litre başına desteği 5 katına çıkardı. İşte ayrıntılar...



Bakanlıktan üreticinin yüzünü güldürecek destek geldi, 5 katına çıktı!

1 Nisan'dan itibaren market raflarına yansıyabilir 

Ulusal Süt Konseyi’nin çiğ süt fiyatlardaki yükseliş kararının tüketicilere 1 Nisan 2022 itibarıyla yansıyacağı öngörülüyor. Bu karar kapsamında 1 Nisan 2022'den itibaren marketlerde satışı yapılan süt ve süt ürünlerinin etiketlerine zammın yansıyacağı tahmin ediliyor. 

Ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? BİM, A101, Migros, CarrefourSA ayçiçek yağı fiyat listesi!

Çiğ süt tavsiye fiyatları açıklandı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön