14 / 05 / 2024

Benzin ve mazot düşecek mi? Açıklama geldi, bu geceden itibaren…

Benzin ve mazot düşecek mi? Açıklama geldi, bu geceden itibaren…

Motorin ve benzine yapılan art arda zamların ardından bu kez indirim haberi geldi. Sektör kaynaklarının paylaştığı bilgilere göre; motorin ve benzine bu gece yarısından itibaren indirim gelecek.



Vatandaşın da gündemine oturan akaryakıt fiyatları, gerilemeye başladı. Benzin ve motorinde zam yerine indirim haberleri geliyor. Küresel piyasalarda petrol fiyatlarını etkileyecek bir gelişmenin yaşanmaması hâlinde motorin fiyatında 2 lira 38 kuruluşluk bir indirim bekleniyor.   

MOTORİN 20 TL’NİN ALTINA GERİLEYECEK

Gelmesi muhtemel indirimin ardından motorin 20 TL’nin altına inecek. Benzinin litre fiyatı ise 19 Türk lirası seviyelerine kadar çekilecek. Fakat rakamlar henüz netleşmedi.

Benzin ve mazot düşecek mi? Açıklama geldi, bu geceden itibaren…

Mart ayı başlarında İstanbul’da 17 TL’den satılan benzin, motorin ile birlikte üst üste 6 kez zam gördü. Brent petrol fiyatlarındaki yükselişin ardından İstanbul’da motorin fiyatı 22,80 Türk lirası, benzin fiyatı ise 20,35 Türk lirasından satılıyor.

Petrolün varili düşüyor! Akaryakıt fiyatları da düşecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön