04 / 05 / 2024

Beste Naz Süllü'den kripto para yatırımcılarına çok önemli uyarı!

Beste Naz Süllü'den kripto para yatırımcılarına çok önemli uyarı!

Bitcoin'deki (BTC) sert çakılmanın ardından Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, kripto para piyasasıyla ilgili önemli uyarılarda bulundu.



Piyasaya para girişleri zayıfladı, fiyatlar düştükçe artması beklenen iştahlı toparlanma olmadığı için alımlar da zayıf kaldı.

Kanada’da ilk BTC - ETF fonunu kuran Purpose firması, 24 bin 500 Bitcoin satarak Bitcoin varlıklarının yüzde 50’sini boşalttı.

Birçok fon likidite olurken durumun halen daha ciddiyetini koruduğunu söyleyebiliriz. Teknik olarak BTC/USDT’yi ele aldığımızda 17.600$ dibini görmemizin ardından gelen tepki alımlarının hacmi yeterli değil. 20.500$ seviyesini aşmakta ve üzerinde kalıcı olmakta zorlanıyor. Saatlikte yükselen kanal çizen Bitcoin için yükselişler realizasyon seçeneği olarak görülürken 20.200$’ın altına geçmesi 19.000$ seviyelerine kadar baskıyı artırabilir. Görünüm zayıf."

Beste Naz Süllü den kripto para yatırımcılarına çok önemli uyarı!

Editörün Notu: Bu haber 20 Haziran 2022, saat 22.43'te yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 33 kuruş, euro 18 lira 24 kuruş, altının gramı ise bin 24 lira 13 kuruş değerindedir.

Merkez Bankası faizi düşürecek mi, beklentiler ne yönde? Faiz kararı ne zaman açıklanacak?

Asgari ücret yeni zamla 5 bin TL'mi olacak? Selçuk Geçer'den flaş yorum

Temmuz ayında asgari ücrete ara zamda yeni gelişme! Resmen açıklandı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön