15 / 05 / 2024

Big Chefs'in halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası oldu! 1,8 milyon yatırımcı katıldı! 

Big Chefs'in halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası oldu! 1,8 milyon yatırımcı katıldı! 

3-5 Mayıs tarihlerinde talep toplanan Big Chefs'in toplam halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...



Bloomberg HT'de yer alan habere göre; Büyük Şefler Gıda Turizm Tekstil Danışmanlık Organizasyon Eğitim Sanayi ve Ticaret A.Ş. halka arzında 3–4–5 Mayıs 2023 tarihlerinde 1 Türk Lirası nominal değerli pay için 22,50 liradan talep toplama gerçekleştirilmişti. 

Halka arzda toplanan talep değerlendirilerek 3 milyon Türk Lirası nominal değerli payların ek satış hakkı kullanıldı. Bu çerçevede, sermaye artışı yoluyla halka arz edilen 7 milyon lira,  ortak satışı yoluyla halka arz edilen 27 milyon lira ile ek satış kapsamında halka arz edilebilecek 3 milyon lira olacak şekilde 37 mlyon Türk Lirası nominal değerli payların tamamının satışı yapıldı. 

Big Chefs in halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası oldu! 1,8 milyon yatırımcı katıldı! 

Halka arzda, halka arz edilen 37 milyon Türk Lirası nominal değerli payların 5,15 katına denk olan 190,7 milyon  lira nominal değerli filtrelenmemiş pay talebi geldi.

Bireysel yatırımcılara nihai tahsisat tutarının yaklaşık 4,54 katı, yurt içi kurumsal yatırımcılara nihai tahsisat tutarının yaklaşık 7,90 katı olacak şekilde talep geldiği de açıklandı. 

Big Chefs in halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası oldu! 1,8 milyon yatırımcı katıldı! 

Bunun yanı sıra Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. de 0, 11 ve 12 Mayıs tarihlerinde talep toplayacak ve 106 milyon Türk Lirası pay için halka arz gerçekleştirecek. Kayseri Şeker'in sermayesinin 600 milyon Türk Lirası'ndan 706 milyon Türk Lirası'na bedelli artırımından meydana gelen 106 milyon Türk Lirası payın halka arzı yapılacak. 

ŞOK Market'te yüzde 30'a varan indirim! Salça 29 TL, 16'lı tuvalet kağıdı 83 TL'ye düştü!

Dolar tam bu kadar olacak! Kimsenin bilmediği bu rakam ilk kez açıklandı! Seçim sonrasında kıyamet kopacak! Hemen bakın

Ücretsiz doğal gaz imkanından yararlanmak isteyenler aman dikkat! Son dakika açıklaması peş peşe geldi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön