29 / 04 / 2024

Bir şirket daha Türkiye’den çekiliyor! Yarı fiyatına devretti!

Bir şirket daha Türkiye’den çekiliyor! Yarı fiyatına devretti!

Hyve Fuarcılık Anonim Şirketi, küresel ölçekteki ekonomik krizin ardından Türkiye'den çekilme kararı aldı.



Rusya- Ukrayna savaşı, küresel ekonomiyi de etkilemeye devam ediyor. Milyarlarca dolarlık zararı göze alarak Rusya’ya uygulanan ambargoya devam eden Batılı şirketler, varlıklarını satıyor, işlerini sona erdiriyor. Bu furyaya katılan büyük çaplı küresel markalar, sadece Rusya’da değil, farklı coğrafyalarda da radikal kararlar alıyor. Bu şirketlerden biri de İngiliz fuarcılık devi Hyve Group.

TÜRKİYE’DEN ÇEKİLME KARARI

Dünya’dan Kerim Ülker’in haberine göre, Her sene dünyanın farklı bölgelerindeki 14 ülkede 130’dan fazla fuar ve konferans düzenleyen Hyve Group, Türkiye’de zarar eden birimini sattı ve ülkeden çekildiğini duyurdu.

Tüm dünya genelinde bin 200’den fazla çalışanı olan ve hisseleri Londra Borsası'nda işlem gören İngiliz devi Rusya’dan çekildiğini açıklamasının ardından Türkiye’den de çekildiğini açıkladı.

Bir şirket daha Türkiye’den çekiliyor! Yarı fiyatına devretti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön