02 / 10 / 2024

 Bitcoin 9 haftanın zirvesinde!

 Bitcoin 9 haftanın zirvesinde!

Yatırımcıların en fazla ilgi gösterdiği yatırım araçlarından bitcoin, sürprizli seyrine devam ediyor. Kripto para borsasında  dalgalı grafik devam ediyor.  Geçen yıl özellikle yaşadığı durgunlukla hayal kırıklığı yaratan Bitcoin, 2023’e ise hızlı başladı.




Bugün piyasa değerine göre ilk 100'de yer alan kripto paraların 94'ü yükselişe geçti. Bitcoin ise sabaha karşı 21.300 doları geçerken, kripto paraların toplam piyasa değeri de 998 milyar dolara ulaşmasıyla 1 trilyon dolar eşiğine yaklaştı.

2023’ÜN İLK GÜNLERİNDE 199 MİLYAR DOLAR ARTTI

Bunun ardından 994 milyar dolara gerileyen kripto paranın toplam piyasa değeri böylece 2023 yılında 199 milyar dolar yükselmiş oldu.

  Bitcoin 9 haftanın zirvesinde!

Kripto para piyasası geçen yıl LUNA ve FTX iflasları ile dünya genelinde merkez bankalarının sıkılaşan para politikaları dahil pek çok açıdan büyük darbeler yemişti. Kripto paranın en çok ilgi görenlerinden Bitcoin ise 2022 genelinde yüzde 64 değer kaybına uğramışken,  yılın ilk günlerinde ise şimdiye kadar yatırımcılarının yüzünü güldürdü.

Yılın ilk 16 gününde dolar bazında yüzde 28 artış meydana gelen Bitcoin, FTX depreminin etkilerini kaybetmesinin ardından yükseliş eğilimine girerken, perşembe günü ABD'de aralık ayında yıllık enflasyonun yüzde 6.5'e gerilediğinin açıklanmasıyla artış hız kazandı.

Sözleşmeli personel kadrosuna kavuşuyor!

 Öğretmenlerin ek ders ücretleri belli oldu mu? 2023’te ek ders ücreti kaç TL olacak?

Elinde altını olanlar müjde! İslam Memiş açıkladı! Satabilirsiniz!

“EYT nedeniyle satılık” furyası başladı!  Cep telefonunu satan da var, evine ilan açan da!

Cep telefonundan beyaz eşyaya hiç bir ihtiyacınızı ertelemeyin! Garanti Bankası'ndan kredi fırsatı!

Fiyat sabitleme kampanyası büyüyor, açıklamalar birbiri ardına geliyor! Şekerde de fiyat sabitleniyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön