09 / 05 / 2024

Bitcoin kayıplarının tamamını geri almayı başardı

Bitcoin kayıplarının tamamını geri almayı başardı

Pazartesi günü SEC’in Binance borsasının kurucusu Changpeng Zhao’ya ve Amerika merkezli kripto para şirketi Coinbase’e dava açmıştı. Bu nedenle, ciddi satışlarla karşılaşan kripto para piyasası, dün öğleden sonra verdiği kayıpların tümünü geri almayı başardı.



Dava yüzünden 25.500 dolar bölgesine geri çekilen Bitcoin, yatırımcılar için bir alım fırsatı yarattı. Bunu değerlendiren balinalar düşüşü bir fırsat olarak yorumladı.  Gelen tepki alımlarıyla Bitcoin yeniden hafta sonu fiyatlandığı seviyesine geri döndü.

Bitcoin kayıplarının tamamını geri almayı başardı

DEFİ HACİMLERİNDE ARTIŞ

Binance ve Coinbase gibi dünyanın en büyük iki kripto para borsalarına açılan davalar, merkeziyetsiz finans (DeFi) platformlarına olan isteği de artırdı. Potansiyel risk nedeniyle bu borsalardan paralarını çıkarmak isteyenler, DeFi projelerine fonlarını yatırarak hacmin yüzde 400’ün üzerinde yükselmesine neden oldular. Bu da merkeziyetsiz borsalarda işlem hacimlerinin günlük 1 milyar dolara erişmesini sağladı. Bu durum DeFi tokenlerine de etki etti ve söz konusu projeler dünkü yükseliş sonrası pozitif ayrıştı. Negatif haberler gelmemesi halinde DeFi tokenleri önümüzdeki dönemde olumlu gidişatına devam ederek yatırımcılarını mutlu edebilir. Bunun yanı sıra, dün en çok yükselen kripto paralar da sırasıyla MTL, REN, FIS, RAD ve TOMO olarak ağırlıklı olarak DeFi projelerinden geldi.

Erken emeklilik için 10 yıl sigortalı olmak yetiyor! İşte detaylar belli oldu!

Merkez Bankası faiz kararını ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası’ndan hangi yönde karar çıkacak?

Yapı Kredi az önce açıkladı! Worldcard müşterilerine sürpriz para yatacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön