05 / 05 / 2024

Borcu olanlar için özel kampanya başlatıldı! Kredi kartı borçları...

Borcu olanlar için özel kampanya başlatıldı! Kredi kartı borçları...

Kredi ve kart borcunu ödemekte zorluk çeken vatandaşlar için bazı bankalar kampanya başlattı. Konuya ilişkin detaylara haberimizde yer verdik. İşte kampanyalar ve detayları...



Borç kapatma kredisi için bankalar 36 ay vadeli kredi çekme imkanı sağlıyor. Öte yandan düşük faizli kredi paketi sayesinde kredi ve kart borcunu düşük taksitlerle ödeme fırsatı da sunuluyor. Kredi çekmek isteyen vatandaşlara 'QNB Finansbank, Akbank ve ING Bank' borç kapatma kredisi imkanı sağlıyor. 

Ing Bank borç kapatma kredisi:

Türkiye'de özel baka olarak faaliyetini sürdüren ING Bank borç ödeme zorluğu yaşayan kişilere avantajlı faiz oranları ile kredi desteği vereceğini duyurdu. ING Bank yaptığı açıklamada "Borç Transferi kampanyası ile mevcut kredilerinizi tek bir yerde toplayıp vadelerini ve aylık taksit tutarlarını yapılandırabilir, ödemelerinizi de yine tek bir yerden kolaylıkla yapabilirsiniz" dedi.

Borcu olanlar için özel kampanya başlatıldı! Kredi kartı borçları...

Qnb Finansbank borç kapatma kredisi:

Finansbank ihtiyaç kredisi paketleri arasında bulunan borç kapatma kredisi paketinde aylık 433 Türk Lirası taksitle 10 bin Türk Lirası kredi desteği imkanı veriyor. 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi çekme imkanı veren banka esnek ve uygun ödeme şartları veiyor. Ayrıca zamanda alacaklı bankaya ücretsiz EFT gerçekleşebiliyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön