05 / 05 / 2024

Borcu olanlar için özel kampanya başlatıldı! Kredi kartı borçları...

Borcu olanlar için özel kampanya başlatıldı! Kredi kartı borçları...

Kredi ve kart borcunu ödemekte zorluk çeken vatandaşlar için bazı bankalar kampanya başlattı. Konuya ilişkin detaylara haberimizde yer verdik. İşte kampanyalar ve detayları...



Akbank Axess  borç kapatma kredisi:

Akbank Axess Taksitli Borç Transferi kampanyasında öteki bankalara bulunan borçlarını Axess kartına taşıyan vatandaşlara düşük faizli taksitlerle borçlarını ödeme imkanı sağlıyor.

Öte yandan icralık olanlar kredi çekemedikleri için borç kapatma kredisi de çekme imkanından faydalanamıyor. Bu sebeple icralık olmadan evvel mutlaka borç kapatma kredisi başvurusu yapılması gerekmektedir.

Konut kredisi faizlerinde savaş depremi!

Milyonlarca emeklinin cebini rahatlatacak! PTT'den emeklilere 80 bin TL kredi!

SGK ve Bağkur'lu emekliye 5 bin TL destek! Başvuran anında alıyor...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön