06 / 07 / 2024

"Borsa yatırımcısı daha dolar bazlı ralli görmedi!"


Borsa İstanbul’da art arda kırılan rekorlar yatırımcının iştahını daha da cezbederken, uzman isim, "Borsa yatırımcısı TL'ye alışık olduğu için daha ralli görmedi" sözleriyle 2023 için tahminde bulundu.



Borsa İstanbul’da uzunca bir süredir yaşanan yukarı yönle hareket ve art arda kırılan rekorlar yatırımcının iştahını daha da cezbederken, yeni yatırımcıların da hisse senedi piyasasına girmesine neden oluyor.

"Borsa yatırımcısı daha dolar bazlı ralli görmedi!"

Hemen her ilk yarıyı ya da günü rekorlarla kapatan Borsa İstanbul’da sadece bugün yeni bir rekor daha kırıldı. Endeks, bir önceki kapanışa göre 18,11 puan artarken, toplam işlem hacmi ise 103,5 milyar lira düzeyine yükseldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön