10 / 05 / 2024

Bu kazanç ne altında ne dolarda var! 3 yılda yüzde 598 kazandırdı!

Bu kazanç ne altında ne dolarda var! 3 yılda yüzde 598 kazandırdı!

Devre mülk yatırımı günümüzde oldukça karlı bir yatırım aracı haline geldi. Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi son 3 yıl içerisinde dolar ve altını solladı.



SEKTÖRDE YENİ BİR DÖNEM

Bu kazanç ne altında ne dolarda var! 3 yılda yüzde 598 kazandırdı!

Kızılbük GYO’nun devre mülk algısını değiştireceğini söyleyen Mahmut Sefa Çelik, değişen tüketici beklentileriyle birlikte sektörde devre mülk algısını değiştirerek yeni bir dönem başlattıklarını ifade etti. Artık insanların, sadece bir tatil süresi için değil, sağlık, huzur ve yaşam kalitesi gibi unsurlar için de devre mülk sahibi olmayı tercih ettiğini ileri süren Çelik, bu özellikleri nedeniyle projeye büyük bir ilgi olduğunu dile getirdi. Projenin satış rekorları kırdığını kaydeden Çelik, Kızılbük Thermal Wellness Resort gibi örnek projelerin bu potansiyelin gelişmesine katkı sağladığını ifade etti.

BÜYÜK BİR TALEP VAR

Çelik, hem Türkiye'de hem de dünya genelinde devre mülk sistemine olan ilginin her geçen gün arttığını dile getirdi. Çelik, özellikle pandemi sonrasında insanların, kendi özel alanlarına sahip olmanın ve güvenli tatil seçenekleri sunan tesisleri tercih etmenin önemini daha iyi anladığının altını çizerek ayrıca karlı bir yatırım aracı olması nedeniyle de devre mülklerin tercih edildiğini dile getirdi. Çelik, gelecek dönemde bütün bu etkenler nedeniyle devre mülk sistemine olan talebin daha da yükselmesini beklediklerini aktardı.


Geri Dön