16 / 05 / 2024

Bu uyarıyı dinlemeden geçmeyin! 300 lira cepte kalıyor

Bu uyarıyı dinlemeden geçmeyin! 300 lira cepte kalıyor

Pazardan alışveriş yapacak vatandaşlara önemli uyarı yapıldı. Karaca, semt pazarları ile market fiyatları arasında ciddi fark olduğunu belirterek, vatandaşın cebinde pazardan alışveriş yapması halinde 300 lira kalacağını belirtti.



"TÜİK PAZARLARI GEZİYOR"
Ankara'da günde 40-50 pazar kurulurken, İstanbul'un sadece Avrupa yakasında bir günde kurulan pazar sayısının 400'ü bulduğuna dikkati çeken Karaca, pazar kurulan günlerde çevredeki marketlerin fiyatları indirdiğini ancak diğer günler tekrar yükselttiğini söyledi.

Karaca, pazar fiyatlarının yaz-kış market fiyatlarının yarısı kadar olduğunu vurgulayarak, "Bunu TÜİK de tespit etmekte. TÜİK geliyor sabah pazarları geziyor, gidip marketi de geziyor. Biz bazen soruyoruz nasıl diye 'yarı yarıya fark var.' söylüyor." dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön