16 / 05 / 2024

Bu uyarıyı dinlemeden geçmeyin! 300 lira cepte kalıyor

Bu uyarıyı dinlemeden geçmeyin! 300 lira cepte kalıyor

Pazardan alışveriş yapacak vatandaşlara önemli uyarı yapıldı. Karaca, semt pazarları ile market fiyatları arasında ciddi fark olduğunu belirterek, vatandaşın cebinde pazardan alışveriş yapması halinde 300 lira kalacağını belirtti.



"SOSYAL MEDYADAN VERİLEN SİPARİŞİN UCUZA GELMESİNİ BEKLEME"
Sosyal medya uygulamalarından verilen gıda siparişlerine de değinen Karaca, "Sosyal medyada sipariş verilen bir ürünün evine ucuz geleceğini sanma. Yani muzu sen pazardan 15-18 liraya alacağına, sosyal medyada sipariş verirsen evine 25 liraya gelir, bu kolaylıktan uzak duralım." diye konuştu.

Karaca, pazardaki fiyatların daha da düşeceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"10-15 gün sonra tarla mahsulleri Ege, Bursa, Çukurova olsun, Kahramanmaraş olsun her yerde başlar. Biraz daha fiyatlarda indirim olur. Pazarlarda indirim olur, marketlerde olamaz. Net söylüyorum şu fiyatlara bakın, 10 gün sonra gelin, daha ucuz fiyatı görün. Biber 10 liraya kadar inecek, şu an bizde 12-15 lira, marketlerde 30 TL. Tarla mahsulleri çoğaldığı zaman daha da düşecek. Tarla mahsulü gelir. Şu an sera mahsulleri bitti, tarla mahsullerine geçiş mevcut. Bu geçiş döneminde ürün biraz pahalı olabilir fakat 15 gün sonra hepsi tamamen düşer." (AA)


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön