19 / 05 / 2024

CardFinans'tan çok konuşulacak karar! 31 Temmuz’da sona erecek!

CardFinans'tan çok konuşulacak karar! 31 Temmuz’da sona erecek!

Yaz aylarının da gelmesiyle beraber kampanyalarına hız veren QNB Finansbank, yeni bir kampanya haberi daha verdi. QNB Finansbank, CardFinans müşterilerine özel Çiçeksepeti’nden yapılacak alışverişlere peşin fiyatına 3 taksit imkânı sunacağını duyurdu.



KAMPANYA DETAYLARI

  • QNB Finansbank’ın Çiçeksepeti’yle iş birliği sonrası CardFinans müşterilerine özel düzenlediği kampanyanın, vade farksız taksitler, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) tarafından taksit kısıtı kapsamında yer almayan ürünler için geçerli olacağı öğrenildi.

  • Kampanyadan faydalanılması durumunda söz konusu kampanya kapsamında yapılan işlemler için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve işlem öteleme özelliklerinden yararlanılmayacağı ifade edildi.

CardFinans tan çok konuşulacak karar! 31 Temmuz’da sona erecek!

  • QNB Finansbank ile iş birliği kampanyasında kampanya düzenleyen Çiçeksepeti'nin sunduğu diğer kampanyalar için ayrıntılı bilgi için müşterilerin www.ciceksepeti.com internet sitesini ziyaret etmesi gerektiği aktarıldı. QNB Finansbank A.Ş’nin Çiçeksepeti’nin düzenlediği diğer kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğunun bulunmadığının altı çizildi.

  • Peşin fiyatına 3 taksit imkânının sunulduğu kampanya kapsamında Çiçeksepeti'nden satın alınan ürünlerle ilgili olarak meydana gelebilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Çiçeksepeti'nin müşteri hizmetleri hattına iletilebileceği bildirildi.

  • QNB Finansbank A.Ş.; kampanya şartlarında ve kampanyaya yönelik geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tümüyle veya geçici olarak durdurma hakkını saklı tutacağına vurgu yapıldı. Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde oluşabilecek değişikliklerin QNB Finansbank resmi internet sitesine yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler meydana gelebileceği hususu göz önünde bulundurulması gerektiği aktarıldı.

DAHA FAZLA BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Garanti BBWA’dan kırmızı alarm! 2 gün içinde bu parayı almazsanız hakkınız yanacak!

Yapı Kredi’den World Card müşterilerine cep harçlığı! 250 TL tek tek hesaplara yatacak!

Vakıfbank’tan sürpriz açıklama! Vakıfbank müşterileri göz atsın!

Geri Dön