19 / 05 / 2024

Çiftçilere son dakika müjdesi geldi! Bankalar şimdi açıkladı: Çiftçiye bomba destek!

Çiftçilere son dakika müjdesi geldi! Bankalar şimdi açıkladı: Çiftçiye bomba destek!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, bankacılık sektörünün mart sonu itibarıyla tarım alanında faaliyet gösteren şirketlere kredi desteği, 2021 yıl sonuna göre 18,7 milyar TL'lik artış gösterdi.



2021 yılının sonunda 162 milyar 34 milyon TL düzeyinde olan kredi stoku, 3 aylık süreçte yüzde 11,5 arttı ve söz konusu bu dönemde kredi stokunda 18 milyar 704 milyon TL artış görüldü.

Çiftçilere son dakika müjdesi geldi! Bankalar şimdi açıkladı: Çiftçiye bomba destek!

Son 5 senede tarım alanında kullandırılan krediler 105 milyar 858 milyon TL arttı. Özellikle tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını döneminde desteklerine devam eden bankalar, tarım kredi stoklarını son 2 senede yaklaşık olarak 73 milyar TL artırmış oldu. Böylelikle de tarım sektöründeki kredi stoku artışı son 5 senede yüzde 141,4, son 2 senede yüzde 67,4 yükselmiş oldu

Çiftçilerin gözü bu haberde! Gübre fiyatlarına indirim yapıldı mı? Hangi gübre kaç lira? 12 Mayıs 2022 fiyat listesi

Memur ve emekliye son dakika çift maaş müjdesi geldi! SGK,SSK, Bağkur’lu emekliler hemen alıyor! Çift maaş nasıl alınır?

Çiftçilerin beklediği büyük müjde geldi! Çiftçiye son dakika gübre desteği! Gübre desteği ne zaman verilecek?

 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön