15 / 05 / 2024

Citroen e-C4 ekimde Türkiye'de!

Citroen e-C4 ekimde Türkiye'de!

Citroen C4’ün yüzde 100 elektrikli versiyonu e-C4, ekimde Türkiye’de meraklılarıyla buluşmaya hazırlanıyor. İşte tüm detaylar...



Citroen e-C4 ekimde Türkiye de!

Yüksek menzil ile hem konforlu hem de sessiz sürüş keyfi

e-C4, günlük kullanım için ideal çözümü oluşturuyor. Aracın kullanım kolaylığı çoğu kullanıcının günlük kullanımını; sessiz, sarsıntısız, dinamik, stresten uzak ve karbondioksit içermeyen bir sürüşle geçirmesini sağlıyor.

50 kWsa kapasitesindeki batarya, günlük kullanımda ofiste ve evde geleneksel bir priz veya Wall Box aracılığıyla şarj olabiliyor. Onaylı 350 km (WLTP döngüsü) menzili sayesinde bataryayı her gün şarj etmek gerekmiyor. Ayrıca, hem dikkati çekici iç hacmi hem de optimize edilmiş ağırlığı sayesinde günlük kullanımda en iyi konforu ve menzili sunuyor.

Citroen e-C4 ekimde Türkiye de!

100 kW hızlı şarj (DC) ile 30 dakikada şarj oluyor!

e-C4, günlük mobilite ihtiyacını daha basit hale getirirken, aynı zamanda uzun mesafe yolculukları kolaylaştıran özellikler sunuyor.100 kW hızlı şarjı destekleyen bataryası sayesinde uzun yolcuklar daha sessiz ve daha stressiz geçiyor.

30 dakikada batarya yüzde 80'e kadar şarj olabiliyor. Elektrikli araçlarda lityum-iyon piller kullanıldığı için, hızlı şarj (DC) ile dolum hızı, şarjın başlangıcında, sonuna göre daha hızlı gerçekleşiyor. Bu sebeple, bataryanın tamamen dolmasını beklemek yerine bataryayı yüzde 80'e kadar şarj ederek yola çıkmak daha avantajlı oluyor. Kullanıcılarına maksimum menzil sunmayı hedefleyen e-C4’te yüksek verimli ısı pompası standart olarak yer alıyor.

Ayrıntılı bilgi: http://www.citroen.com.tr/

Yeni Ford Mustang tanıtıldı! İşte özellikleri...

Hyundai Tucson 15 Eylül 2022 güncel fiyat listesi...

Opel Corsa'nın fiyatı ne kadar? İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi...


Geri Dön