28 / 04 / 2024

Danfoss Soğutma Sistemleri 5 yıl içinde cirosunu yüzde 300 artırmayı hedefliyor!

Danfoss Soğutma Sistemleri 5 yıl içinde cirosunu yüzde 300 artırmayı hedefliyor!

Danfoss Soğutma Sistemleri Ülke Müdürü Toni Timirci, "Türkiye pazarına güvenimiz tam ve önümüzdeki beş yıl içerisinde 'Danfoss Soğutma Sistemleri Departmanı' olarak büyüyerek ciromuzu yüzde 300 artırmayı hedefliyoruz" dedi.




İstanbul'da gerçekleştirilen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya gelen Danfoss Soğutma Sistemleri Ülke Müdürü Toni Timirci, "Türkiye pazarına güvenimiz tam ve önümüzdeki beş yıl içerisinde 'Danfoss Soğutma Sistemleri Departmanı' olarak büyüyerek ciromuzu yüzde 300 artırmayı hedefliyoruz" dedi. 


Danfoss Ortadoğu/Afrika Bölüm Başkanı ve Türkiye Genel Müdürü Leif Flojgaard ve Danfoss Soğutma Sistemleri Ülke Müdürü Toni Timirci İstanbul'da Dedeman Otel'de düzenlenen bir etkinlikte basın mensupları ile buluştu. 


Toplantıda açıklamalarda bulunan Danfoss Ortadoğu/Afrika Bölüm Başkanı Leif Flojgaard, "Türkiye ekonomisindeki büyümeye paralel olarak Danfoss'un, Türkiye'de yeni yatırımlarla büyüme planlarının olduğunu ve bu planların gelecek 5 yıllık bir dönemi kapsıyor. Planladığımız yatırımların ilk adımı olarak Türkiye'de Danfoss Soğutma Sistemleri departmanını kurduk" dedi. 


Endüstriyel alanda süren yatırımlar ve kentsel dönüşümün pozitif katkısı ile Türkiye'nin iklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren tüm markalar için hala bir cazibe merkezi olduğuna dikkati çeken Flojgaard, "Danfoss'un planlı büyümesini sürdüreceği pazarlardan biri de Türkiye olacak" diye konuştu. 


Danfoss Türkiye Soğutma Sistemleri Ülke Müdürü Toni Timirci, "Soğutma Sistemleri departmanı olarak, Türkiye'de faaliyetlerimize 2013 Ağustos ayı itibariyle başladık. 

Daha once distribütör firmalar aracılığıyla piyasaya sunulan Danfoss Endüstriyel Soğutma Sistemi ürünlerinin satış ve satış sonrası hizmetleri artık Ülke Müdürümüz Toni Timirci tarafından yürütülecektir" dedi. 



Ticari Hayat


Geri Dön