05 / 05 / 2024

Demet Akalın'a mağdur ev sahiplerinden destek geldi: 'Bizim tarafımızda bir ünlüyü görmek harikulade bir şey'

Demet Akalın'a mağdur ev sahiplerinden destek geldi: 'Bizim tarafımızda bir ünlüyü görmek harikulade bir şey'

Ev sahibi-kiracı kavgalarında sular durulmazken ünlü şarkıcı Demet Akalın da yaşadığı mağduriyeti dile getirmişti. 5 bin TL kira ödeyen kiracısına sert çıktı başlığıyla yaptığımız haber paylaşımına yorum yapan Demet Akalın'a diğer ev sahiplerinden de destek mesajları geldi.



Türkiye'de son dönemlerde ciddi bir sorun haline gelen ev sahibi-kiracı gerilimi şarkıcı Demet Akalın'a da yansırken, ünlü şarkıcının kiracısı ile yaşadığı sıkıntıyı dün 'Demet Akalın 5 bin TL kira ödeyen kiracısına sert çıktı: 'Sen kimsin? Ev benim' başlığıyla haber yapmıştık. 

Resmi X hesabı https://twitter.com/DemetAkalin üzerindenTürkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un paylaşımına yorum yapan ünlü şarkıcı "Ben sert çıkmıyorum beyefendi benimle oyun oynuyor, anlatırsan yayında yapmayacağım zam diyor!!! Evin sahibi gibi maşallahh!!!" ifadelerini kullandı. 


İşte Demet Akalın'ın yaptığı o yorum:

 

Mağdur ev sahipleri de yaptıkları yorumlarda Demet Akalın'a destek verirken, "Bizim tarafımızda bir ünlüyü görmek harikulade bir şey", "Yalnız değilsiniz. Binlerce mağdur ev sahibinden sadece birisisiniz." ifadelerini kullandı.

İşte mağdur ev sahiplerinden gelen o yorumlar:


NELER OLMUŞTU?

TV8'de ekranlara gelen Gel Konuşalım programında kiracısının eşyalarını camdan atan ev sahibi haberi ile ilgili yorum yapan şarkısı Demet Akalın kendi kiracısına ne kadar kızgın olduğunu anlattı.

Demet Akalın açıklamasında "Adam 5 bin TL'ye oturuyor ya 5 bin TL! 5 bin TL'ye 3-4 kişi bir yere gidiyorsun yemek parası. Fakat ben burada söylediğim için adamın ukalalığına bak. Demiş ki; programda söyledi, ben zam yapacaktım vazgeçtim. Ya sen kimsin ki? Ev benim ve bunu söyleyebiliyor" ifadelerini kullandı. 

"Ben o evi almak için dişimi tırnağıma taktım gece gündüz, o zaman mankenlik yapıyordum. Millete yaka iğnesi takıyordum milletin ağız kokusunu çekiyordum" diyen Akalın, "Avukata ver dedim dava aç sinir oluyorum" demişti.

 

Demet Akalın 5 bin TL kira ödeyen kiracısına sert çıktı: 'Sen kimsin? Ev benim'

Avukattan ev sahiplerini çıldırtan çıkış: Bizim gibilere denk gelse kan çıkar o tehditlerden!

Kiracısına kızdı eşyaları balkondan sokağa attı: O ev sahibine ceza kesildi! 


Geri Dön