17 / 05 / 2024

Demir Şarman kimdir? Nereli? Nerelerde çalıştı?

Demir Şarman kimdir? Nereli? Nerelerde çalıştı?

Anadolu Grubu, Holding A.Ş Tarım, Enerji ve Sanayi Grubu Başkanı Demir Şarman kimdir? Demir Şarman daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demir Şarman'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Demir Şarman'nın hayatına dair merak edilenler.



Aynında Dünya Meyve Suyu Birliği (IFU) Başkan Yardımcılığı vazifesini de idame ettirmekte olan Demir Şarman Genel Kurul akabinde yaptığı yazılı açıklamada hem katılımın yüksek olması hem de tüm delegelerin gösterdikleri emniyet ve desteğe teşekkür etti.

"TARIMA DAYALI BİR SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA MODELİNE ODAKLANMALIYIZ"

TGDF’nin yeni başkanı; yüzyılın en zor zamanından geçildiği bu dönemlerde ele alınması gereken bir çok hususun olduğunu ve çözüm için iyi organize edilmiş ve tarıma dayalı bir sürdürülebilir kalkınma modeline odaklanmanın gerekliliğinin öneminden bahsetti.

Demir Şarman kimdir? Nereli? Nerelerde çalıştı?

Tarıma dayalı büyümenin ancak ihracatla olabileceğini söyleyen Şarman, özellikle pandemi arkasından oluşan ekonomik, kurumsal, sosyal, hukuki, çevresel ve kültürel değişimlerin neticesi olarak değer zinciri boyunca üreticiden tüketiciye tüm paydaşların durumlarının iyileştirilmesine ihtiyaç olduğuna dikkat çekti.

Vecih Yılmaz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Petr Jan Kalaş kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Mesut Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?


Geri Dön