02 / 05 / 2024

Devlet Hastanesinde çalışmak isteyenler bakın hangi kadrolarda alım yapılacak!

Devlet Hastanesinde çalışmak isteyenler bakın hangi kadrolarda alım yapılacak!

İş arayanların gözü şehir hastanelerinde! İlkokul mezunu olanlar KPSS şartı olmadan başvuru yapabilecek. 30 farklı branşta personel alımı yapılacak ve şehir hastanelerinde yeni görevler verilecek. 



Devlet Hastanesinde çalışmak isteyenler bakın hangi kadrolarda alım yapılacak!

Peki hangi kategoriler için alım yapılacak?

Devlet hastanelerinde personel alımları açıklandı! İlkokul mezunu adaylar arasından KPSS şartı aranmayacak olan alımlar için başvurular, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma ve sağlık sorunu bulunmama şartlarına uygun olanlar tarafından yapılabilir. Alımların yoğunlaştığı pozisyonlar arasında Bilgi Teknolojileri Sorumlusu, Ofis Sorumlusu, Hasta Yetkilisi, Temizlik Şefi, Çay Servis ve Temizlik Görevlisi, Muhasebe Sorumlusu, Saha Mimarı, Şantiye Şefi, Dizayn Ofis Şefi, İnce İşler Şefi, Bahçıvan, Teknik Hizmetler Uzmanı, Sağlık Teknikeri, İnsan Kaynakları Yöneticisi ve Tıbbi Raportör yer alıyor. Başvuran adayların arşiv ve güvenlik soruşturması positif sonuçlanması gerekiyor.

Alımlar için belirli bir yaş sınırı da belirtilmedi. Ancak, adayların ilgili pozisyona uygun niteliklere sahip olmaları gerekiyor. Bu bağlamda, özellikle Bilgi Teknolojileri Sorumlusu, Muhasebe Sorumlusu ve Saha Mimarı gibi pozisyonlarda deneyimli adayların tercih edileceği belirtiliyor. Başvuruların son tarihi henüz açıklanmadı, ancak başvuru yapacak adayların ilgili hastanenin insan kaynakları veya İş Başvurusu sayfasından başvuru yapmaları gerekiyor. Başvuru sonrası adaylar, iş görüşmesi için çağrılabilecekleri gibi, ilgili pozisyonlar için uygulanacak test ve mülakatları da başarıyla geçmeleri gerekiyor.

Devlet hastanelerinde açılan personel alımları, işsizlik oranlarının yüksek olduğu pandemi döneminde, birçok aday için önemli bir istihdam fırsatı sunuyor. Adayların başvuru sürecinde belirtilen şartları dikkate almaları ve başvurularını eksiksiz bir şekilde tamamlamaları ise iş görüşmelerine veya alımlara davet edilme açısından önemli bir avantaj sağlayacaktır.

18-49 yaş arası vatandaşlara müjde! Hastaneler KPSS şartı olmadan personel alımı yapıyor

İşkur duyurdu! Kamu ve özel hastane personel alımı yapacak! Toplamda 1100 kişi alınıyor! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Hastane inşaatlarında maliyetler 8 katına kadar çıktı!


Geri Dön