17 / 05 / 2024

Diğital Türk lirasında büyük adım! İlk ödeme yapıldı

Diğital Türk lirasında büyük adım! İlk ödeme yapıldı

Dijital ortamda kullanılan ve bir merkez bankası tarafından yönetilmeyen para birimleridir. Bu tür para birimleri, genellikle kripto para birimleri olarak bilinir Son yıllarda kullanılan kripto paraların önüne geçilmekte zorlanılırken, Merkez Bankası,  Dijital Türk Lirası ile ilgili açıklama yaptı.



'HUKUKİ ÇERÇEVEYE ÖNCELİK VERİLECEK'


Dijital Türk Lirası’nın hukuki boyutuna yönelik çalışmalar, dijital huviyet kazandırmanın proje için riskli öneme haiz olduğunu gösteriyor.  Bu nedenle, 2023 yılı boyunca Dijital Türk Lirası’nın teknolojik gereksinimlerinin yanı sıra iktisadi ve hukuki çerçevesine dair çalışmalara da 2023 ylılnda hızla öncelik verilecektir."

Hepsi Burada'dan reddedilemeyecek teklif! Son 3 gün kaldı... 28 Aralık fiyat listesi

Fiyatını duyan internete koştu! PTT AVM'den Samsung A7 tabletlere yılın son kampanyası... 28 Aralık fiyat listesi

Herkes risk altında! Bunu yapmak artık zorunlu oldu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön