18 / 05 / 2024

Düğünde en az takı maliyeti 2022 kaç lira?

Düğünde en az takı maliyeti 2022 kaç lira?

Milyonlarca vatandaş yatırım ve birikim yapmak için altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Öte yandan yüz binlerce vatandaş ise düğün ve nişan için takı maliyetinin kaç lira olduğunu hesaplıyor. Öyleyse düğün ve nişan için takı maliyeti kaç lira?



DÜĞÜN VE NİŞAN İÇİN TAKI MALİYETİ 2022!

Şu an nişanların daha yoğun olduğu bir dönemden geçtiklerini belirten Memiş, bugün bir nişanın ve düğün takılarının maliyetini şöyle ifade etti:

Düğünde en az takı maliyeti 2022 kaç lira?

Nişanda tek taş yüzük, çift alyans ve bir kolye grubu veya bir bilezik takılıyor. Bugünkü maliyeti en düşük 20 bin TL. Düğün takıları ise tek taş yüzük, çift alyans, set takımı ve bileziklerden oluşuyor. Minimum maliyet 50 bin TL veya üstü. Memiş, çiftlere düğün takılarını gram altının 900 TL altına ineceği zaman almalarını önererek “Gram altın 850-900 TL arasında son bir alım fırsatı sunacak, bunu güçlü görüyorum. Ay sonunda olabilir, gelecek ay başına da sarkabilir. Böylece tasarruf yapmış olurlar.'' dedi.

Altını olanlar kazançlı çıkıyor! Gram bugün 2 lira kazandırdı...

Altın güç topluyor! Altının onsu bugün 8 dolar kazandırdı!

21 Mart 2022 bilezik fiyatları: 22, 18 ve 14 ayar bilezik kaç TL?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön