26 / 05 / 2024

Dünyaca ünlü banka dolarda hem tarih hem de fiyat verdi! Az önce kıpkırmızı kodlu uyarı yapıldı!

Dünyaca ünlü banka dolarda hem tarih hem de fiyat verdi! Az önce kıpkırmızı kodlu uyarı yapıldı!

Dikkat çeken bir dolar tahmini yapıldı!.. Ünlü bir banka, doların 1 doların 30 TL olacağı bir tarihi işaret etti... Hemen şimdi bakmayan, bin pişman! İşte ayrıntılar...



Merkez Bankası'nın 650 baz puanlık faiz artırımı piyasalarda büyük bir etki yarattı. Politika faizi yüzde 15'e çıktığından beri dolar kuru sert bir şekilde yükseliyor. Geçtiğimiz haftadan itibaren 23 TL civarında seyreden dolar kuru, Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından 25 TL'yi aşmış durumda. Dövizdeki yükseliş devam ederken yatırımcılar ise "Dolar yükselecek mi düşecek mi? Dolar ne kadar olacak?" gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. Amerika'nın en büyük bankalarından biri olan ve seçim sonrasında Türkiye'ye yatırım sinyalleri veren Citibank ise dolar tahminini güncelledi. Bankanın tahminine göre, belirli bir tarihte 1 doların 30 TL olması bekleniyor. Bu nedenle ellerinde dolar bulunan kişilerin dikkatli olmaları ve dolarlarını bozdurmamaları öneriliyor. 

Dünyaca ünlü banka dolarda hem tarih hem de fiyat verdi! Az önce kıpkırmızı kodlu uyarı yapıldı! BÜYÜK BANKADAN ŞAŞIRTAN DOLAR TAHMİNİ!

Amerika'nın önde gelen yatırım bankalarından biri olan ve seçim sonrasında Türkiye'ye yatırım sinyalleri veren Citibank, Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından doların TL karşısındaki tahminini duyurdu. Bu çok uluslu bankanın hamlesi, faiz artırımının ardından doların TL karşısındaki pozisyonunu korumasını sağladı.

UZMANLARIN AÇIKLAMASI: BELİRLİ BİR TARİHTE 1 DOLAR 30 TL OLACAK

Dünyaca ünlü bir bankadan şaşırtan dolar tahmini! Bankanın önde gelen stratejistlerinden Luis E Costa ve Bhumika Gupta imzasıyla yayınlanan son dakika açıklamasında, Kur Korumalı Mevduat (KKM) sistemiyle ilgili kritik bilgiler de paylaşıldı. Yayınlanan rapora göre, KKM hesaplarının talebinin artmasına neden olan faktörlerin kısmen kaldırılabileceği ve bu yönde somut adımlar atılabileceği belirtildi. Dev banka, dolar için bekledikleri hedefi açıkladı ve önümüzdeki ayda 1 doların 30 TL olacağını öngördüklerini ifade etti.

Geleceği gören uzman ekonomistin altın ve gümüş tahmini: Parlak bir gelecek öngörülüyor!
26 Haziran Tapu Müdürlüğü açık mı? Noter, vergi dairesi, belediye, Nüfus Müdürlüğü yarın açık mı?
Ölen kişinin tapusu alınmazsa ne olur? Tapu intikalinin süresi var mı? Tapu intikali için tüm mirasçılar gerekli mi?
450 TL değerindeki oyunlar ücretsiz! kampanya dolmadan hemen yetişin !

Geri Dön