24 / 07 / 2024

Duyan PTT’ye koştu! Kimliğinizi alıp hemen PTT’den paranızı alın! Ödemeler başladı!

Duyan PTT’ye koştu! Kimliğinizi alıp hemen PTT’den paranızı alın! Ödemeler başladı!

Destek ödemeleri ihtiyaç sahipleri vatandaşlar için yapılmaya başlandı. Kimliğinizi ve faturanızı kapıp size en yakın PTT’ye gidebilirsiniz. İşte detaylar!




Destek ödemeleri vatandaşlar için her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu doğrultuda doğalgaz destek ödemeleri başladı. Kimliğinizi ve faturanızı kapıp PTT’ye gidip detaylı bilgilere erişim sağlayabilirsiniz. Hesaplara 2.500 TL yatırılacak!

Sosyal destek ödemeleri bilhassa ihtiyaç sahibi vatandaşlara az da olsa nefes aldırıyor. Verilen yardım ödemelerinin miktarları ve başvuru şartları merak edilip araştırılmaya başlandı. İşte o detaylar…

900 TL İLE 2.500 TL ARASINDA DESTEK ÖDEMESİ YAPILIYOR!

2023 yılına girdiğimiz bu günlerde doğalgaz destek ödemelerinin detayları araştırılıyor. Eylül ayında başlayan destek ödemeleri Mart ayına kadar devam edeceği belirtildi. Ödemelerin 900 TL ile 2.500 TL arasında olacağı dile getirilirken, Bakanlık, ödemeleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam ediyor. Kimliğinizi ve faturanızı alarak hemen size en yakın PTT’nin yolunu tutabilirsiniz!

DESTEK ÖDEMELERİ YAPILMAYA BAŞLANDI!

Bakanlık tarafından yapılan açıklama çerçevesinde 3294 sayılı Kanun doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları tarafından doğalgaz destek ödemesi yapılmaktadır. Ödemeler vatandaşların hesaplarına yatırılmaya başlandı. Peki doğalgaz ödemesi almak için belirlenen şartlar nelerdir?

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İhtiyaç sahibi ailelerden istenen belli başlı şartlar şu şekilde sıralanmıştır;

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak gerekir,
  • Edevlet sistemi üzerinden destek programına başvuruda bulunulmalıdır,
  • Doğalgaz arzı bulunan ilçe ya da beldede ikamet ediyor, yaşıyor olmak gerekir,
  • İkamet adresinin ön ödemeli ya da faturalı bir sayaca bağlı olan doğalgaz aboneliğinin bulunması gerekmektedir,
  • Ödenecek faturasının mesken abone grubu içinde yer alması, ait olması gerekmektedir,
  • Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları tarafından hak sahibi olarak belirlenmelidir.

 

Promosyonda acele eden başını taşlara vuracak! Ziraat Bankası promosyonda ipleri kopardı! İşte Ziraat Bankası promosyonu

ING doğalgaz faturalarına da el attı! ING ve İGDAŞ el ele…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön