05 / 05 / 2024

Elektrik ve doğalgaz faturası için devlet devreye girdi! Her aileye 206 lira verilecek!

Elektrik ve doğalgaz faturası için devlet devreye girdi! Her aileye 206 lira verilecek!

Elektrik ve doğalgaz faturası için devlet harekete geçti. Faturasını ödemekte zorluk çeken dar gelirli vatandaşlara elektrik ve doğalgaz faturası için yardım yapılacak.



Doğalgaz desteği ve detayları...

Doğalgaz desteğinin duyurulmasından sonra  vatandaşlar başvuru sürecini yakından raştırmaya başladı. Doğalgaz yardımının ücret miktarı ve detayları belli oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, başvuru süreci ve yardım miktarı hakkında bilgi verdi.

Doğalgaz yardımından faydalanmak isteyenler, e-Devlet veya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'ndan başvuruda yapabilecek. Ayrıca yardımlar PTT üzerinden gerçekleştirilecek. Vatandaşlar faturasıyla PTT’ye giderek yaptıkları ödemeyi geri alabilecek.

Elektrik ve doğalgaz faturası için devlet devreye girdi! Her aileye 206 lira verilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, doğal gaz yardımlarına dair hane başına yıllık 450 Türk Lirası ve 1.150 Türk Lirası arası bir destek sağlayacaklarını söyleyerek, “Bu ödemeleri mart ve ekim aylarında iki eşit taksitte yapacağız. Hedefimiz 4 milyon haneye ulaşmak. Senelik 3 milyar liralık bir destek öngörüyoruz” diye açıkladı.

Elektrikte yeni zam beklentisi! Faturalar kabaracak!

Elektrik mühendislerinden fatura uyarısı: Tek zamanlı tarifeye geçin!

Elektrik faturaları için destek başladı! Dikkat en az 103 TL...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön