20 / 05 / 2024

Elektrikte tasarruf formülü... Fırın kapağına dikkat!

Elektrikte tasarruf formülü... Fırın kapağına dikkat!

Pandemi ile başlayan ve sonraki dönemde evde geçirilen süre artarken, büyüyen elektrik kullanımı ile birlikte elektrik tasarrufunun da önemi ortaya çıktı.



Fırın kapağına dikkat!

Kullanılmayan cihazları prizde bırakmamak, çamaşır ve bulaşık makinelerini ekonomik modda çalıştırmak, fırın kapağını sık sık açmamak, buzdolabını doğrudan güneş ışığı alacak bir yerde konumlandırmamak ve hava akımını engelleyecek şekilde aşırı doldurmamak da alınabilecek önlemler arasında yer alıyor.

Uzmanlar bu detaylara dikkat edildiği takdirde yüzde 70'e varan seviyelerde enerjide tasarruf sağlanacağını belirtiyor. Tabii bu da gelen elektrik faturalarının düşmesini sağlayacak. Yüksek faturalardan dert yananların bu önerileri dikkate alarak hareket etmelerinde yarar var.

Memur ve emeklinin zam oranı netleşiyor! İşte olası tahminler...

Garanti Bankası kasım ayında vereceği emekli promosyon rakamlarını açıkladı!

Yapı Kredi Bankası kasım ayında emekli promosyon rakamlarını güncelledi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön