28 / 04 / 2024

Elon Musk Dogecoin satışı yapacak mı?

Elon Musk Dogecoin satışı yapacak mı?

Kripto para borsalarına yönelik spekülasyonlarıyla son günlerde adından söz ettiren milyarder iş insanı Elon Musk Dogecoin satışı yapmayacağını dile getirdi.



Kripto para borsasında dalgalanmalar devam ediyor. Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre; açıklamalarıyla kripto para borsasına yön veren TESLA'nın CEO'su Elon Musk yeni bir açıklamada bulundu.

Twitter üzerinden bir kullanıcısını yanıtlayan Musk, "Doge satmadım ve satmayacağım" dedi. Musk'ın yaptığı açıklama sonrasında Dogecoin değer kazandı ve 0.40 seviyelerinde işlem görmeye başladı.

Twitter'dan paylaşım yapan Elon Musk, "Penceredeki Doge ne kadar" yazdı. Dolar şeklinde olan ve George Washington yerine Dogecoin simgesi koyan Musk, kripto paranın 1 dolara ulaşabileceğini dile getirdi. 

SNL'nin ardından sert geriledi

Elon Musk'un NBC'de Dogecoin'in değerini yükseltecek açıklamalarda bulunması beklenirken herhangi bir açıklama yapmamış sonrasında Dogecoin sert bir şekilde değer kaybetmişti. 

Elon Musk Dogecoin satışı yapacak mı?

Kripto paralarda toparlanma başladı

Çin finans kuruluşların Bitcoinle ödeme yapılmasının yasaklanmasının ardından başlayan dalgalanma sonrası toparlanmaya başladı.

10 bin dolar üzeri işlemler bildirilecek

ABD'de kripto paralarda 10 bin doların üzerinde işlem yapılması durumunda IRS'e bildirim yapılması zorunluluğu getirildi. 

Bitcoin 40 bin dolara çıktı

Yükselişe geçen Bitcoin yüzde 3 oranında değer kazanarak 40 bin 675 dolar seviyesinde işlem görüyor. Ethereum  ise 2 bin 800 dolardan alıcı buluyor. 

Elon Musk Dogecoin satışı yapacak mı?

50 günlük ortalama süreci başladı

Analistlere göre; Bitcoin fiyatı 50 günlük ortalama sürecine ulaştı. Bundan sonraki süreçte bu ortalama belirli etken olacak. 

Hedef 45 bin dolar

40 bin 500 dolar seviyesinin geçmesi halinde 45 bin dolara ulaşabileceğini söyleyen analistler 50 günlük ortalamanın geçilememesi durumunda destek olarak 38 bin doları gösteriyor.

Binance'ın CEO'sundan Elon Musk uyarısı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön