14 / 05 / 2024

Emekli ikramiyeleri artıyor mu? Emekliye bayramda 4 bin 253 lira...

Emekli ikramiyeleri artıyor mu? Emekliye bayramda 4 bin 253 lira...

CHP tarafından Meclis'e emekli ikramiyelerinin 4 bin 253 lira olması konusunda kanun teklifini sundu. Ramazan ve Kurban Bayramı'nda emeklilere toplamda iki kez verilen ikramiyenin 1100 liradan 4 bin 253 liraya çıkarılması istendi.



GEÇİM SIKINTISI ÇOK

Memurlarnet'te yer alan habere göre; teklifin gerekçesinde "Geçim sıkıntısı çeken emeklilerin yaşanan enflasyon artışı neticesinde aldıkları maaş zammı buharlaştı. Maaşlarına ek zam beklentileri olmasına karşın zam yapılmadı. Aldığı emekli maaşı doğrultusunda, alabildiği ürünler her geçen gün azalan ve ekonomik krizden en çok etkilenen emekli vatandaşlara, bayramlarda verilen bayram ikramiye tutarının 4 bin 253 TL'ye çıkarılması, maaş zamlarında beklentileri karşılanmayan ve ek zam alamayan emekliler için önem arz etmektedir" ifadeleri kullanıldı.

 Emekli ikramiyeleri artıyor mu? Emekliye bayramda 4 bin 253 lira...

Teklifin yasalaşması durumunda milyonlarca emekliye Ramazan ve Kurban Bayramlarında verilen 1100 liralık ikramiye, 4 bin 253 liraya yükselecek.

Bir maaş ikramiye verilecek! Tüm emeklilerin cebi dolacak!

Emekli ikramiyesi 1545 lira mı olacak?

Emekli ikramiyesinde önemli gelişme!

Dolar devri sona eriyor! Elinde doları olanlar...

Altın fiyatları için dikkat çeken uyarı! Düzeltme yapılabilir!

Bitcoin'i neler bekliyor? Kripto paraların devi değerlenecek mi?

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön