07 / 07 / 2024

Emekli promosyonlarında inanılmayacak artış! QNB Finansbank, Garanti BBVA, ING, İş Bankası!

Emekli promosyonlarında inanılmayacak artış! QNB Finansbank, Garanti BBVA, ING, İş Bankası!

Emekliler, bankaların promosyon miktarlarını araştırmaya devam ediyor. Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte detaylar!



Emekli promosyon miktarlarında bankalar tek tek değişikliğe gidiyor. Bankalar promosyon ödemelerinde verdiği rakamları yukarı çekti. İşte bankaların promosyon detayları…

Bankalar 5.000 TL ek koşulsuz, geri ödemesiz olarak emeklilere ödeme yapılıyor. Maaşa göre uygulanan promosyon ödemelerinden, dul ve yetim aylığı alanlar da yararlanabiliyor. Maaşını promosyon alacağı bankaya taşımak isteyenler, taşıma işlemlerini şubeye gitmeye e-devlet üzerinden veya nüfus cüzdanları ile bankanın şubelerinden hızla gerçekleştirebilir.  

Emekli promosyonları ne kadar oldu? Bankalar birbiri ile yarışıyor. Bankaların promosyon zamlar tek tek duyuruluyor. Promosyon miktarında son olarak artışa giden banka ING Türkiye oldu. Emekli maaşını ING’ye taşıyanlara 5 bin TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon vereceğini duyurdu.

EMEKLİ PROMOSYON MİKTARI 6 BİN 250 TL'YE KADAR ÇIKIYOR!

Bankadan yapılana açıklamaya göre maaşını taşıyan emekliler, emekli arkadaşlarını ING’li yaptıkları takdirde kişi başına 250 TL ve en çok 5 arkadaşını getirmek koşuluyla toplamda bin 250 TL’ye varan ek promosyon kazanabiliyor. Böylelikle emekliler toplamda 6 bin 250 TL’ye varan promosyon kazanma imkanı yakalıyor.

MAAŞA GÖRE NE KADAR PROMOSYON ÖDENİYOR?

Emekliler, emekli maaşını bankaya taşıdıkları zaman, 1 aylık toplam gelir tutarları; bin 500 TL’ye kadar ise 3 bin 500 TL, bin 500 TL ile 2 bin 500 TL arası ise 4 bin 250 TL ve 2 bin 500 TL ve üzeri ise 5 bin TL nakit promosyon alacaklar. Bankanın kampanyasından 7 Temmuz 2022 ile 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler faydalanıyor. Emekli maaşını 3 yıl boyunca söz konusu bankadan alma garantisi veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli olan müşterilerin de promosyon araştırması yapıyor. Yeni emekliler de ING’nin promosyon kampanyasından yararlanabiliyor.

GARANTİ BBVA'DAN EMEKLİLERE 5.000 TL PROMOSYON

Garanti BBVA bankasına maaşını taşıyan emeklilere 5.000 TL’ye varan promosyon sunuluyor. Üstelik emekli yakınlarını davet edenlere de her bir yakını için 250 TL ödül sunuyor.

İŞ BANKASI PROMOSYON MİKTARI!

Maaşını İş Bankası’ndan alan, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını 27 Haziran ile 30 Eylül 2022 tarihleri arasında İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri 5.000 TL’ye varan promosyon ödemesi yapılıyor. Diğer bankaların promosyon miktarlarına resmi internet sayfalarından öğrenebilirsiniz.

Doğal gaz faturası, elektrik faturası yardımından sonra yeni bir yardım daha! Hesaba paralar yatıyor!

İstanbulkart'a zam mı geldi? İstanbul’da toplu taşımaya zam mı geldi? İstanbulkart ne kadar oldu?

TOKİ’den il il ucuz konut fiyatları! İşte beklenen haberin detayları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön