05 / 05 / 2024

Emekliler yığıldı kampanyalar uzadı

Emekliler yığıldı kampanyalar uzadı

Emekli maaşlarını taşıyanlara bankaların verdiği nakit promosyonlarda kıyasıya bir rekabet yaşanırken şubeler maaş taşıma talepleri nedeniyle adeta kilitlendi. Kampanya süreleri Eylül ayına kadar uzarken nakit promosyonlar da da artış bekleniyor.



Yapı Kredi Bankası

Kampanya 30 Eylül 2022'ye kadar uzatıldı.  Kampanyadan yararlanacak emekliler 7500 TL'ye varan nakit promosyon alıyor. Nakit promosyon maaşın miktarına göre 4.850 lira ile 7250 lira arasında değişiyor. Maaş taşıyan müşteriler fatura talimatı ve kredi kartıyla yapacakları ödemeler doğrultusunda ek nakit ödüller kazanarak promosyon miktarını artırabiliyor. Nakit promosyon ödemesi üç yıl için peşin olarak alınacak ve emekli maaşının yatırıldığı tarih esas alınacak.

Garanti Bankası

Garanti Bankası da kampanyaya katılım tarihini 30 Eylül tarihine kadar uzattı. Banka 7250 TL nakit promosyon ödemesi yapıyor. Bu rakam 1 Ağustos - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında başka bir kurumdan emekli maaşını alan yakınını/tanıdığını kampanyaya getirenlere verilecek ek 250 TL ödeme ile 7500 TL'ye çıkıyor.

ING Bank

ING emekli maaşını getirenlere koşulsuz olarak 7 bin TL'ye varan nakit promosyon verirken yakınını getirene toplamda 1250 TL'ye varan ek promosyon vaat ediyor. BU kampanya 5 Ağustos 31 Ağustos 2022 tarihleri arasındaki başvuruları kapsıyor. 1 Mart 2020 sonrasında bankadan promosyon alan müşteriler 5 Ağustos'tan sonra koşulsuz promosyon kampanyasını seçmeleri halinde 7 bin liralık promosyon kampanyasından yararlanabiliyor.  bambaşka.

Akbank

Banka emekli maaşını Akbank'tan alanlara 7 bin lira nakit ek olarak 500 TL chip-para ile birlikte 7500 lira promosyon sunuyor. Henüz kampanya uzatmasına gitmeyen banka maaş taşıma taleplerinin şubelerinde öğlene kadar kabul ediyor.

TEB

Türk Ekonomi Bankası (TEB) 5500 TL'ye varan promosyon vaat ediyor ancak promosyon kampanyası 01.07.2022 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsıyor.

İşbankası

İşbankası da 27 Haziran - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde maaşını İş Bankası'na taşıyan emeklilere 5.000 TL’ye varan promosyon ödemesi yapıyor.

Denzibank

Denzibank maaşını taşıyan emeklilere 1750 TL nakit promosyon öderken, otomatik ödeme talimatı verenlere ek 750 TL ödeme yapılıyor. Denizbank'ın kampanyası 31.12. 2022 tarihine kadar sürecek. 

 

Emekli promosyonundan sonra sıra onlarda! Görüşmeler başladı!

Biri 8 bin TL veriyor biri 9 bin TL! Yapı Kredi emekli promosyon miktarını açıkladı! Şimdi hemen bakın!

TEB promosyonda rakip tanımıyor! Ne 10 bin 25 bin! Rekor rakam geldi!

Emekli promosyonu alamayanlar üzülmesin! Akbank'tan sevindiren açıklama geldi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön