10 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 2. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 2. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Tokatköy 2. Etap için sözleşme imzaladı. Peki Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 2. Etap için sözleşme bedeli ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...



Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 2. Etap için sözleşme imzaladı. T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Emlak Konut GYO arasında imzalanan "Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği Protokolü" kapsamında İstanbul Beykoz Tokatköy 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Cent Yapı İnş. San. Tic. A.Ş. ile 30 Eylül 2022 tarihinde imzalandı. 

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 2. Etap için sözleşme bedeli 889 milyon 944 bin Türk Lirası + KDV olarak açıklandı. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Tokatköy 1. Etap için yer teslimini de 30 Eylül 2022 Cuma günü gerçekleştirdi. Beykoz Tokatköy 1. Etap için sözleşme 27 Eylül 2022'de imzalandı. Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Beykoz Tokatköy 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşme bedeli 789 milyon 743 bin Türk Lirası olarak açıklandı. 

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 2. Etap için imzalar atıldı!

Diğer taraftan Emlak Konut GYO Beykoz Orta Çeşme projesine de start verdi. Emlak Konut GYO Orta Çeşme projesi, İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Orta Çeşme Mahallesi, 487 ada, 80 ve 81 nolu parseller üzerinde hayata geçirilecek. Toplam 776 adet konuta yer verilecek Emlak Konut GYO Beykoz Orta Çeşme projesinin 376 milyon 429 bin 500 Türk Lirası'na mal olacağı açıklandı. Projenin imar planlama alanı 9,1 ha şeklinde belirtildi. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Şirketimiz arasında imzalanan "Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği Protokolü" çerçevesinde Bakanlık adına Şirketimiz tarafından ihale edilen İstanbul Beykoz Tokatköy 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici CENT Yapı İnş. San. Tic. A.Ş. ile 30.09.2022 tarihinde imzalanmıştır.

  
Sözleşme Bedeli: 889.944.000 TL + KDV'dir.

Emlak Konut Beykoz Tokatköy 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 1. Etap başlıyor! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap için imzalar atıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek?

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım başlıyor! 

 


Geri Dön