14 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3468 ada 2 parsel için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3468 ada 2 parsel için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3468/2 Parsel 1.Etap İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Ilgın İnş. İç ve Dış Tic. A.Ş. ile 4 Mart 2022 tarihinde imzalandı. 



Dev kentsel dönüşüm için kitapçık hazırlandı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda hayata geçirilecek olan Fikirtepe kentsel dönüşüm projesine ilişkin bir kirapçık hazırlandı.

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3468 ada 2 parsel için imzalar atıldı!

Bakanlıkça hazırlanan kitapçıkta, Kadıköy Fikirtepe'deki dev kentsel dönüşüme ilişkin merak edilen 25 sorunun bulunduğu kitapçıkta, 25 sorunun yanıtı da yer aldı ve vatandaşların araştırdıkları konuların cevapları verilmiş oldu. 

Herhangi bir hak kayı yaşanmasına izin verilmeyeceğine dikkat çekilen kentsel dönüşüm kitapçığındaki açıklamalarda, mülkiyet hakkının da devlet garantisinde olduğuna dikkat çekildi. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Şirketimiz arasında imzalanan "Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği Protokolü" çerçevesinde Bakanlık adına Şirketimiz tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3468/2 Parsel 1.Etap İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Ilgın İnş. İç ve Dış Tic. A.Ş. ile 04.03.2022 tarihinde imzalanmıştır.

Sözleşme Bedeli: 785.571.000 TL+KDV

Emlak Konut GYO'dan Avcılar Firuzköy'e 5 bin 785 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3455 ada 2 parsel için imzalar atıldı!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön