27 / 07 / 2024

 ‘Evim olsun”  diyene Ziraat Bankası’ndan piyango gibi kredi! Faiz oranına gören inanamadı!

 ‘Evim olsun”  diyene Ziraat Bankası’ndan piyango gibi kredi! Faiz oranına gören inanamadı!

Ziraat Bankası’nın hazırladığı konut kredisi paketi, düşük faiz fırsatı ve uzun vade imkanıyla ev satın almak isteyenleri cezbediyor. Peki bankanın konut kredisinde faiz oranı ne kadar?  Taksit miktarı ne kadar, kaç aya kadar vade yapılıyor? İşte ayrıntılar…


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Bu birimler de Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. ile Türkiye Sigorta A.Ş.  acenteleri olarak hizmet veriyor.

120 AY VADEYE FAİZ ORANI 1,29

Ziraat Bankası’nda sıfır konutlar için çekilecek 4 milyon 120 bin Türk Lirası bedelinde bir kredi, eğer 120 ay vadeye bölünürse, ödenecek taksitte faiz oranı 1,29 olurken, ayrıca taksit tutarı 67.686,26 Türk Lirasına geliyor.

KREDİNİZİN FAİZİNİ NASIL HESAPLARSINIZ?

Konut kredisine başvurmayı düşünenler, kredi hesaplama işlemini Ziraat Bankası bankanın resmi internet sitesindeki ilgili sekmeden kolayca yapabiliyor.

  ‘Evim olsun”  diyene Ziraat Bankası’ndan piyango gibi kredi! Faiz oranına gören inanamadı!

Konut Kredisi Hesaplama sayfasında, çekmek istediğiniz kredi türünü seçtikten sonra kredi tutarını,  vadeyi, ödeme sıklığını ve faiz oranını da nasıl istediğinizi seçerek, örnek ödeme planını görmek mümkün.

Ziraat Bankası’nın tüketici kredileri 1,99 TL faizle, taşıt kredileri 1,61 faizle, konut kredileri ise 1,29’dan başlayan oranlarla sunuluyor.

Emeklilere bayramı yaşatacak haber! 9 bin 700 TL ek ödeme gelecek!

Bu haber EYT’lilere ikinci bayramı yaşatacak! Kamu bankalarından EYT kredisi mi geliyor?

Öğretmenlerin ek ders ücretleri belli oldu mu? 2023’te ek ders ücreti kaç TL olacak?

Elinde altını olanlar müjde! İslam Memiş açıkladı! Satabilirsiniz!

“EYT nedeniyle satılık” furyası başladı!  Cep telefonunu satan da var, evine ilan açan da!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön