15 / 05 / 2024

EYT bekleyenler için kritik ‘asgari ücret’ detayı!

EYT bekleyenler için kritik ‘asgari ücret’ detayı!

EYT yasası ile ilgili çalışmalar devam ederken, EYT’lilerin ilk maaşlarını ne zaman alacağı yönünde uzmanlardan görüşler gelmeye devam ediyor. Ocak ayında asgari ücrete gelmesi beklenen zammın ardından EYT’lilerin ilk maaşlarını Şubat ayında alması bekleniyor.



EYT yasasıyla alakalı çalışmalar sürerken uzmanlardan açıklamalar gelmeye devam ediyor.Prim ve sigortalılık sürelerini tamamlayan ancak 1999 yılında getirilen yaş şartına takılan milyonlarca SSK ve Bağ-Kur'lu müjdeli haberi bekliyor.

Bakan Bilgin, EYT için Türkiye formülü üzerinde durulduğunu belirtmiş ve sorununun çözümü için Aralık ayını işaret etmişti. EYT için masadaki formüller takip edilirken asgari ücret detayı göze çarptı. İşte, Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi son durum hakkında merak edilenler...

EYT'DE ASGARİ ÜCRET DETAYI

HaberGlobal’in aktardığı bilgiye göre; Ekim ayı ile başlayacak bütçe görüşmelerinin Aralık ayında belli olması beklenirken asgari ücret zam görüşmeleri de başlayacak. Asgari ücret 2023 zammı için Ocak ayı işaret edilirken EYT'lilerin Şubat ayında ilk maaşları alması bekleniyor

EYT bekleyenler için kritik ‘asgari ücret’ detayı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön