25 / 07 / 2024

EYT bekleyenlere müjde! EYT ile kimler emekli olabilecek? Bakan Bilgin açıkladı!

EYT bekleyenlere müjde! EYT ile kimler emekli olabilecek? Bakan Bilgin açıkladı!

Milyonlarca kişi EYT’nin kimleri kapsayacağını merak ediyor. EYT’den kimler yararlanabilecek?  Kimler EYT emeklisi olacak? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, o çok merak edilen sorulara açıklık getirdi.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


MEMUR VE EMEKLİ MAAŞLARI NE KADAR ZAMLANACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, memur ve emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacağına yönelik, “Aralık ayı enflasyonu açıklandıktan sonra memur ve emekli maaş artış oranları belli olacak. Memura enflasyonun üzerinde zam yapacağız. Çalışanların vergi dilimleri konusunda da Hazine ve Maliye Bakanlığı gelir vergisi dilimleri konusunda çalışma yapıyor” bilgisini verdi.

EYT İLE KİMLER EMEKLİ OLABİLECEK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bir süredir çalışmaları süren EYT düzenlemesine ilişkin de açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin, EYT’nin kimleri kapsayacağına yönelik, “8 Eylül 1999'dan önce işe girmeyenler EYT'den yararlanamayacak. Yaş sınırı olmazsa EYT'li sayısı Ocak ayında 2 milyonu geçecek” diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön