13 / 05 / 2024

EYT geri plana atıldı! Bakan Bilgin açıkladı! EYT ile ilgili flaş son dakika açıklaması

EYT geri plana atıldı! Bakan Bilgin açıkladı! EYT ile ilgili flaş son dakika açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili düzenleme ile ilgili, "Bir iki konu daha mevcut, EYT onun ardından. Çünkü onun teknik çalışması biraz daha süre alacak. EYT, aralık gibi gündeme gelir" ifadelerini kullandı.



MASADA TEK FORMÜL VAR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçtiğimiz günlerde ise konuşulan tek formülün olduğunu ifade etmişti. TRT Haber'in açıklamalarına göre; o formülün detayları da gün yüzüne çıktı. Erkeklerde 9000 gün ve 25 sene, kadınlarda 7200 gün ve 20 sene tamamlayan kişiler, emeklilik hakkı elde etmiş olacak.

1.5 MİLYON KİŞİ EMEKLİ OLACAK

Geliştirilmiş olan düzenlemeden 1999 senesi ve öncesi işe giren kişiler yararlanacak. Yalnız SSK'ların değil, Bağ-Kur'lu kişiler de bu sürece dahil edilecek. Bu kapsam neticesinde Türkiye'de 1 milyon kişi var olmakta ve her sene 450 bin kişi emekli oluyor. Yasanın hayata geçmiş olduğu zaman diliminde ise 1, 5 milyon kişinin emekli olması bekleniyor.

EYT geri plana atıldı! Bakan Bilgin açıkladı! EYT ile ilgili flaş son dakika açıklaması

Tam 10 milyon kişinin borcu silinecek! Bu listede siz de var mısınız? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Bosch derin dondurucularda büyük kampanya! Evlenecekler ve kadınlar buraya! 6 Eylül 2022 derin dondurucu fiyat listesi

Enflasyon 24 yılın zirvesini gördü! Peki veriler ne anlam ifade ediyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön